Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejönnek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
A fiúknak bejönnek az alacsony és cuki lányok? Olyanok akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál?2011. okt. 31. 11:11
21/24 anonim válasza:
Az én esetem elég durva, ugyanis szinte egytől egyig mindenki, akivel életemben először találkoztam 16-17 éves kislánynak nézett. Személyi nélkül nem kapok alkoholt. Volt már, hogy otthon felejtettem és nem adták oda a sört.
A gond csak az, hogy már lassan 26 vagyok, és nekem ez már kínos, mintsem jó dolog. Komoly munkahelyem van és mindenki azt kérdezgeti tőlem, hogy tanonc vagyok e, vagy hogy hova járok iskolába, vagy egész egyszerűen nem vesznek komolyan. Az se jó mikor a tinifiúk közelednek hozzád és nem a saját korosztályod. :S Én 160 centi vagyok.
22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (de még jöhetnek) :)
Én 15 vagyok és mindenki olyan 10-11 évesnek néz... :(
2011. nov. 23. 22:51
23/24 anonim válasza:
Ne aggódj, csak későn érő típus vagy. Eljön majd a te időd. ;)
24/24 Dúrcika válasza:
én 155 centi és 46 kg vagyok és elég arányos a testem semmi baj vele de vannak modell álmaim és az a baj h azok elusznak tuti :/ ilyen téren szeretném ha magasabb lennék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!