Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bő 1 hónapja msn-ezek egy lánnyal, de mostanra kifogytam a kérdésekből mivel dobjam fel a beszélgetést?
hozzáteszem h 14éves a csaj, én 17éves srác vagyok, mindennap beszélünk de múlthét csütörtöktől már nemtudom mivan velem :S
kérlek titeket ha van ötletetek szívesen hasznát venném csak húzzatok ki ebből, köszi :)
esetleg találkozhattok élőben is :) akkor csomó új téma feldobódik.
amúgy meg ha még nem játszottatok ilyet, akkor lehet elkezdeni ilyeneket kérdezni, hogy csoki vagy vanília? kutya vagy macska? :D
na, legyen egy kis fantáziád... nem jó ha mástól kérsz tanácsot, ezt neked kell tudni, mi érdekel legjobban titeket.
a nevem van ki írva neki egy szívvel, az 1 hónap alatt nagyon megszerettük egymást és eléggé komolyan gondolkozunk egy kapcsolaton
idén akarok le utazni hozzá, 200km táv van köztünk de a képeken nem látok negatív visszajelzést afelől h csak kalandra vágyna, haverom is azon a véleményen van h hűségesnek látszik
nemhinném h fiatal lenne hozzám hisz csak 3év kor különbség
köszönöm a válaszokat :)
NEm fiatal valakinél 7-8 év is van :D
Nem tudom miről beszéljetek... én barátnőmmel ha beszélni akarok és őse tud semmit elkezdünk vicceket másolgatni és a végére már megint beszélünk valamiről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!