Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől görcsölt be a méhem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől görcsölt be a méhem?

Figyelt kérdés
Éppen szeretkeztünk a párommal, amikor abba kellett hagynunk, mert hirtelen görcsbe rándult a méhem. Sírva fakadtam,mert egy jó negyed órán át mozdítani is alig tudtam az alsó testemet.
2011. okt. 30. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt szerintem érdemes végigolvasnod! Ha érvényesek rád a tünetek, akkor fordulj orvoshoz, nem kellene kockáztatnod, és nektek is könnyebb lenne, ha gördülékenyen menne minden! :)

2011. okt. 30. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom mitől lehet, de mostanában kell megjönnie. Egyébként másnap fájt egy kicsit vizeléskor. De már enyhült. És pont akkor jelentkezett a fájdalom, amikor majdnem elélvezett a párom. (óvszert használunk)
2011. okt. 30. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha óvszert használtatok akkor nem lehet, hogy amiatt volt olyan kellemetlen érzésed mert nem tudott rendesen "beléd csúszni"? Azaz nem lehet hogy nem voltál elég nedves? És csak a hüvelyi fájdalom erőssége miatt érezted az alhasadban a görcsölést?
2011. okt. 30. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, mert eléggé könnyen ment már a dolog. Nem is csináltuk durván, nem nyomott meg. Csak amikor már majdnem elélvezett, beljebb hatolt, ekkor egy pici fájdalmat éreztem és amikor kijjebb húzta, akkor éreztem, hogy valami nem jó. Görcsbe rándult a méhem, és a hüvelyem is görcsölt miatta.
2011. okt. 30. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbáljátok újra, és mivel azt mondod, hogy mostanában kellene megjönnie, reménykedjünk, hogy ez csak olyan menstruáció előtti fájás volt, ami pont rosszkor jött. De ha folytatódnak a fájások, akkor szerintem irány a nőgyógyász, egy vizsgálatot megér, mert hosszú távon nem lesz ez így jó...főleg neked nem :/ De sok sikert, és fel a fejjel :)
2011. okt. 30. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Csak megijedtem, mert még nem volt ilyen velem. Nem is szoktam görcsölni menstruáció előtt. De most egy pár napja késik.
2011. okt. 30. 20:40
 7/7 HardCoreGirl válasza:

Szia. Nekem is ugyan ezek a panaszaim. Nekem mar 3x volt ilyen...és csak az első volt az amelyik aktus közben jelentkezett....a második az sátorozás alkalmával volt egy reggel, a harmadik pedig egy órája.

Voltál orvosnál vagy tudtal meg valamit?

Köszi: 19/l

2014. okt. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!