Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mind ilyen állatok vagy van köztük érzékenyebb is? 19/L
Figyelt kérdés
Fiúk is válaszolhatnak2011. okt. 28. 17:32
21/34 anonim válasza:
Van hát, de csak akkor veszed észre ha mindenkinél jobban néz ki. Máskülönben tojsz az érzékenyebbre, a kedvesre, a jóérzésűre, vagy bárkire, aki hasonló érzést kimutat. Átlagosat csak akkor veszed észre ha hatalmas pofája van, te is tudod, ne ámítsd magad!
22/34 mus musculus válasza:
Úgy bírom ezt. Semmit sem tudtok a kérdezőről, leszámítva, hogy nőnemű, és máris beskatulyázzátok alaptalanul.
23/34 anonim válasza:
mus musculus: Mert ebben a témában az már épp elég hozzá :)
24/34 mus musculus válasza:
Szerintem nem feltétlen. Akkor ennyi erővel a pasik egy bizonyos rétege is azért nem talál normális csajt, mert nem veszi őket észre.
Persze fennáll az eshetőség, de más alternatíva is lehetséges.
25/34 mus musculus válasza:
Ja bocs, elnéztem egy szót. Mindegy, a második mondatom akkor is érvényes.
26/34 anonim válasza:
"Akkor ennyi erővel a pasik egy bizonyos rétege is azért nem talál normális csajt, mert nem veszi őket észre."
És hol ebben a hamis állítás? Amit leírtál ebszolút életképes prezentáció. Egy bizonyos réteg pont ezért nem talál.
21F
27/34 mus musculus válasza:
Amúgy ha ilyen egyformák vagyunk, minek válogattok annyit? Ha meg csak buláért viszket a fallosz, ott vannak a pont ilyesféle célokra "tervezett" prostik.
28/34 mus musculus válasza:
Azt a részletet pont nem neked címeztem (elvégre nem te állítottad kvázi azt, hogy csak a nők ilyenek), de örülök, hogy nem vagy vak.
29/34 anonim válasza:
17:35-s vagyok. Most válaszolok komolyan is. Itt mindenki előadja, hogy ő érzékeny és ezért nincs barátnője. Összesen nincs ennyi érzékeny férfi, mint amennyi itt jelentkezett (arányokat tekintve). Nem azért nincs barátnőtök, mert érzékenyek vagytok, csak szimplán nincs nő és valamire rá kell fogni. Az, hogy nem mertek megszólítani egy nőt, az inkább gyávaság, félelem a visszautasítástól. csak egyszerűbb egy "pozitív" tulajdonsággal magyarázni egy negatív dolgot.
30/34 anonim válasza:
Én csak szimplán nem vagyok kigyúrt, nem tudok, és nincs is időm csajozni. Érzékenynek csak a zacsim, és és a kislábujjam az, de az nagyon... ez már hihetőbb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!