Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőkre mondja a fogalom szótár, hogy rájuk igaz csak a nimfomániás?
Egy éve sincs... de szeretem őt.Ő meg engem annál jobban.És nem azért hogy fellengzősködjek vele,de ez a lány egy gyönyörűség,hibátlan testre,arcra is szívdöglesztő,nagyon szép arca van,pisze orra gyönyörű szeme,fenékig érő fekete haja,igazi kis modell.És nem szeretnék egoista lenni,de én sem panaszkodhatok mint pasi.
Köszönöm a válaszokat,és rájöttem hogy akármennyire is akartok segíteni,ezt csak is én tudom meg fejteni hogy mi az orvossága annak hogy ne legyenek ilyen gondolataim.Mivel ezek csak az elmémben élnek és tettlegesen sosem követném el azt a hibát hogy a háta mögött szexeljek gyönyörű kívánatos csajokkal,majd egyszer elmúlik.Hogy hogyan?Arra a napokban rá jövök.De az biztos hogy ilyen kedves,őszinte,belém bolondult gyönyörűséget nem fogok találni,főleg az oda adása,szerelme miatt és a tisztelete miatt,és ha otthagynám örökre bánná a lelkem,mert őt senki sem pótolná ,most úgy gondolom.Majd lesz velem valami,az a baj hogy nem sokan érzik át a problémám,az a válaszadó aki az autós dolgokat írta, pontosabban már nem is fogalmazhatott volna,itt az a baj hogy a sült galamb a számba esett.Nem szenvedtem meg érte,mert első nap belém szeretett (fellángolt) ahogy meg látott,én meg csak rá néhány hétre,addig csak kedveltem és kalandnak fogtam fel.
Az király. Mindenesetre ha mégse múlna ekkor a közeljövőben, akkor valszeg örökké várakozhatsz arra hogy csak úgy ma magától elmúljon, vagy persze magadba fojthatod, bár az talán még rosszabb.
Ott tartottam belém bolondult és akkor gondoltam hát igen ezért, és aztán az is le volt írva. De PONT ez az, nem tudom ez tényleg így belegondolva is lánytól függetlenül persze olyan.. nem is tudom unalmas érzés, jó hogy rajong értem valaki de nem az igazi. Ne az legyen hogy akármit csinálok mondok ő akkor is igen igen mert belém van bolondulva lila köddel az arca előtt.
Hiányzik belőle az izgalom, plusz igen semmit se kell tenned érte, és így kimarad az az érzés hogy na igen ezért megdolgoztam. Meg igazából szerintem te is szerelmes vagy belé azt persze hogy így gondolkodsz. Mindenesetre, azért ha.. 1 év múlva se változna, szerintem szakítsatok. Mert akkor csak hazudnátok egymásnak, meg házúságban is élnétek.
Fejlemények:
Képzeljétek ,bár nehezen,de rávettem magam arra hogy elbeszélgessünk erről a kicsimmel.4 órán át beszéltünk erről.Értékelte h mindent elmondtam,és támogat mindenben,és bocsánatot kértem,kicsit meg is könnyeztük,ő is próbál változni hogy eltűnjön a lila köd,és én is meg változom,és meg állom az ilyen gondolatok rossz hatását,tehát ha meg fordul a fejemben most már nem úgy fordul meg,és a szerelmünk le fogja győzni az ilyen gondolatokat,nem tudunk egymás nélkül élni.Köszönöm mindenkinek a válaszait,ha ti nem lennétek,főleg te kedves utolsó válasz adó barátom,még mindíg ezen agyalnék.nem mondom hogy egyből elmúlt ez a rossz gondolat,mert 100% ból 30% ott van,de az már kezelhető :) Köszönöm akármennyire is furcsálja annak a lánynak is a válaszát aki csúnyán le cseszte a fejem,ugyan is el gondolkodtam rajta,és igaza van,egy bunkó fos voltam és a bnőmet nem érdemlem így meg,és jobban tenné ha kidobna.Köszönöm mindenkinek meg változok.Ki sírtuk picit magunkat,bár az eleje kis vitatkozás volt mivel,nehezen értett meg,ami reális is volt.De nagyon örült h elmondtam neki a problémámat,és megértette hogy nem tehetek róla,támogat engem,segít,ahogy én is tisztelem őt most már és nyitott szemmel járok,és elmondtam neki hogy nélküle nem élnék,ami így is van.még egyszer köszönöm mindenkinek. :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!