Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna szép lány ha csak úgy ni megcsókolnám?
Fogadtak velem az osztálytársaim, hogy nem merem, 20 ezer ft ban fogadtunk, minden holnap után dől el XD
Szerintetek merjem megtenni?
Te (ha szép lány vagy válaszolj) mit szólnál hozzá?
Nem vagyok az a csajozós tipús, amúgy is sok a ribanc a suliban, nekem meg normál csajkell...
Na megvolt, meg is van a 20ezerXD
Megcsókoltam, sikított majd elszaladt, állítólag sírt is, meg nem is nagyon tudta felfogni mi is történt, egyik osztálytársam videózott csak a h*ülye oszi kitöröltette vele a felvételt, szépen összeszídott de ennyi volt, a szüleim jót röhögtak, apám mondta, h csak így tovább fiam XD
Aztán persze elnézést kértem a csajtól, meg vettem neki egy tábla csokit (a 20ezerből :P)
Nem nagyon akart megbocsájtani, de a csokit elfogadta, ki tudja, még tetszett is neki a dolog :P
XD
valahogy úgy, előbb meglepődött hogy az egész suli őt (engem) követ(i)
De aztán megtörtént XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!