Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még manapság olyan ffiakat találni, akik nem csak a-z-t akarják, s hol, és hogyan ismerhetők fel?
Szerintem nem csak nekem, hanem sok más nőneműnek is elege van már abból, hogy a legtöbb hímnemű csak a szexet akarja (persze vannak nőben is ilyenek, de ezt most hagyjuk), s ha valaki netán közeledne, már kétkedéssel fogadjuk, mert hazudoznak össze-vissza fűt-fát, csak hogy ledumálják a bugyit..., ám normális pasi nem is nagyon közeledik, többnyire már mind foglalt vagy kizárólag a tip-top cicababák jönnek be nekik (üres fejjel, de erre majd később jönnek rá, és nem úgy tűnik, hogy tanulnának a saját hibáikból)...
Szóval hol és hogyan lehet találni normális, rendes ffit, akinek a másik a fontos, az ember, a lelke, a társ, s az, hogy szeressék egymást, hogy a másikkal barátok is legyenek, ne csak jópofizó, képmutató, érzelem nélküli ágytársak, és nem rest tenni ő is a kapcsolatért; miről ismerni fel az ilyet?
A válasz megírásának időpontja: ma 23:28
Ezt most te kinek írtad, és mire érted??
Ha nekem szántad: hogy írhatsz ilyasmit vkinek, akit nem is ismersz?!? Sosem voltam bugyiledobálós fajta, nagyon is távol áll tőlem az olyan léhaság...!!!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:28
Másrészről... te is csak a szexről írsz, csak ezt látod, hiába nem ez volt a kérdés...
A válasz megírásának időpontja: ma 23:33
"kevés"? - Mi benne(m) a kevés, ha vki normális, s nem megy mindenkivel ágyba első randin stb.? Ha vkinek ez nem kell, akkor az meg is érdemli az afféle lányokat...
Az első és Walk With Me megmondta az igazságot!
A szívemből szóltatok sorstársaim! Büszke vagyok rátok!
23:33 vagyok
nem te vagy a kevés hanem az ilyen lányok,én örülök hogy vagy,én is rendesre vágyom ahogy írtam
Kedves Kérdező!
Én nem tudom milyen lehetsz valójában, de azért remélem nem vagy egy frigid nő egy normális kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!