Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! Nektek bejön Alexander Skarsgård?
2011. okt. 25. 20:14
12/19 anonim válasza:
Háát, nem igazán esetem se a szőke haj, se a kék szemek...egyszóval nem eseteim ezek a hideg skandináv, v milyen-féle pasik, szóval ő se nagyon jön be.
13/19 anonim válasza:
Nekem Eric-ként jön be nagyon de ááááh :D Tökéletes... *.*
14/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Akinek nem jön be, az tuti nem nézi a True Blood-ot :D
Nekem amúgy csak a 2. évadban tetszett meg rövid hajjal, amikor már rá volt izgulva Sookie-ra. :D
21/L
15/19 anonim válasza:
tényleg nem nézem, de hidd el, ez nem sokat oszt. :P
18/19 anonim válasza:
legeslegjobb pasi!!!! első számú kedvencem <3 <3 24l
19/19 anonim válasza:
A világ legszexibb pasija :3 :D
('99-ben Svédországé)
Ericet is szeretem, de Alex is elég lábremegtető jellemmel rendelkezik
13/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!