Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szimpatikus vagyok vagy inkább ellenszenves?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek komolyan válaszolni,mert tényleg érdekel a megítélésem!
Persze főleg a lányok/nők véleménye érdekel,de bárki válaszolhat,hogy milyennek talál.
Köszönöm!
2011. okt. 25. 19:53
11/28 anonim válasza:
Szerintem faszán nézel ki, olyan tudós búrád van, valahogy az űrhajós filmek jutnak eszembe, ahogy ülnek ott a NASA központban az ilyen formák, és gondterhelt tekintettel nézik a monitoron a közeledő meteort :D
12/28 A kérdező kommentje:
Na,szép!Akkor a nőket felejtsem is el,mi?!Melyiknek kellene egy "tudósbúrás" fazon?:D
2011. okt. 27. 18:01
13/28 A kérdező kommentje:
Ja,amúgy köszönöm a hozzászólásokat!:)
2011. okt. 27. 18:01
15/28 A kérdező kommentje:
Miről kellene írnom?
2011. okt. 27. 20:58
16/28 anonim válasza:
A belső értékeidről. Tényleg tudós forma vagy?
17/28 anonim válasza:
Lol, nem mondtam, hogy a nőket felejtsd el.. :D Csak hogy nekem ez jutott eszembe :D
Amúgy nő és nő között nagyon nagy különbségek vannak, van amelyik a kigyúrt szolizós sminkelős b*zigyerekekre bukik, van amelyiknek a tetoválás a mániája, van, akinek az elegáns, van, akinek szakadt, van, amelyiknek a tudós kinézet adja be.. :D Szóval nepara :D
18/28 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam hülyegyereknek,de a tudósság távol áll tőlem!A sportokat viszont szeretem!Egy kis súlyzó egy kis futás,néha foci vagy kosárlabda!
2011. okt. 27. 22:25
19/28 anonim válasza:
Akk' félmeztelen kép?:-D Hány éves vagy?
20/28 anonim válasza:
:D :D :D
nagyon jóó
:D :D :D :D
tényleg tudósforma, ratyi és pedofil keveréke
:D :D :D
vannak csajok akik az ilyen nyugodt külsejüekre buknak, fel a fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!