Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs valami gyógyszer, amivel csökkenthetném a barátnő hiánya miatti vágyaimat és szeretethiányomat?
Szeretnék olyan lenni, mint fél évvel ezelőtt, tökéletesen elvoltam egyedül, nem érdekelt különösebben, hogy nincs barátnőm és a vágy sem jelent meg ennyire erősen, mint manapság, hogy szeressek egy csodálatos lányt.
De mivel nem találok olyan lányt, akit lehetne szeretni és aki viszont szeretne engem vagy egyáltalán látszódna, hogy szívesen megismerkedne velem, így csak egy hatalams kínszenvedés naponta ennyi szép lány közelében járnom az utcákat, a buszmegállókban állva vagy épp buszon, suliban egyéb helyeken sóvárogni lányok iránt, hisz esélyt sem adnak és én sem merek kezdeményezni, mert biztos hülyének néznének meg hát kinek is kellenék én.
Ezt nem tudom elhinni, hogy a külsőm miatt bárki is elfogadna, bizonyára ezért nem is tolonganak a lányok értem se élőben, se neten.
Úgyhogy most már kiakarom iktatni ezt a szörnyen kínzó vágyat egy társ iránt, hisz minek kínozzam magam olyannal, ami nem válhat valósággá?!
Valami szer csak van, amitől nem fogom kívánni a lányokat és gondolom, akkor majd se ölelésre, se puszira, se csókra nem fogok vágyni.
Segítsetek, mert már nem tudok semmi másra koncentrálni, gondolni csak a sok aranyos, édes lányra, akiket naponta látok, szörnyű, hogy milyen sok szép lány van. :/
A válasz megírásának időpontja: ma 17:42
eltaláltad :)
sok haverom mondta már, hogy ez nem is szép lány, de engem elvarázsolt, mert olyan kis aranyos volt, meg félénk :)
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
természetesen és mint minden egészséges fiú 11-12 éves koromban kezdtem én is
de ez nem elég, ha neked elég, akkor elég szegényes lehetsz érzelmileg már ne haragudj meg!
annál szebb nincs is, amikor ott van egy lány melletted, akit megölelhetsz, megcsókolhatsz, szeretetet adsz és szeretet kapsz viszont tőle és tudod, hogy valaki, akinek tényleg nagyon fontos vagy!
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:23
a netes ismerkedés nekem sem jött be eddig és egyébként is az élő ismerkedés híve vagyok, amint lehetett kértem is alányokat, hogy élőben találkozzunk, de közülük csak egy lány volt hajlandó rá!!
élőben meg olyan félénk vagyok, hogy csak is pár doboz sör után mertem kezdeményezni, de ez tudjátok, hogy nem az igazi, a lányok koptattak is le vagy mondták, hogy foglaltak és hát ezt ugye nem tudhatom biztosan, hogy igaz-e vagy csak lekoptatás
17:46 vagyok.
Teljesen igazad van! Ez csak alternatív megoldás, átmenetileg megteszi...:D
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
hát nekem már jó ideje nem :/
nem is szeretem csinálni, mert erről is csak az jut eszembe, hogy mekkora vesztes vagyok és egyből jön az érzés, hogy de jó lenne ha lenne barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!