Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdetnek jó vagy halva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdetnek jó vagy halva született ötlet leszólítani valakit, hogy beszélgessünk stb.?

Figyelt kérdés

A helyzet következő:

Én nem vagyok nagy csajozós, sosem voltam az.

De eljött az ideje( 21 évesen, bár hamarább:( ), hogy ezen változtassak.

Sportolok, hogy vonzó testem és nem gorilla alkatom legyen.

Emellett arra gondoltam, hogy leszólítok lányokat bárhol amelyik csak megtetszik, hogy szokjam a lányok társaságát, "megtanuljak" beszélgetni Velük és ne legyek merev mikor Velük társalgok.

Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogyha utcán, metrón vagy villamoson szólítok le lányt, akkor nem-e nézne szatírnak vagy ilyesmi, mert sok különös alak járkál a világban sajnos büntetlenül. Erről mit gondoltok?

2009. máj. 4. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na ez azért érdekes hogy a lányok a nagy gorillákat szeretik. Szerintem azt szeretik aki nem egy nagy állat de nem egy csont és bőr. Úgyhogy kedves hozzászóló nem tudom hogy te hol laksz de biztos ott vannak a számodra "szép" lányok. És ÉN legalább lány vagyok és tudom miről beszélek!!
2009. máj. 4. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Alfa hím mi? Na persze. Kérdező nem hallgass rá. Honnan tudja hogy a válaszolók csúnyák? És mi van akkor ha te nagy alfa hím nagy kar, nagy láb , széles váll te vagy a csúnya? Amúgy is kinek mi a csúnya.
2009. máj. 4. 19:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Mivel eléggé "elesettül" érzem magam, ezért megfogadok minden jónak ígérkező tanácsot.

De a sportot nem akarom abbahagyni, mert SZERETEM CSINÁLNI nem a lányok, miatt MAGAM MIATT. :)

2009. máj. 4. 19:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem vagyok csúnya, mondták már, hogy jól nézek ki többször is,de volt olyan, aki azt, hogy akkor néznék ki jól ha levágatnám a hajam.DE NEM FOGOM EGY NŐ MIATT LEVÁGATNI, mert ez a ROCK N ROLL. :) Volt is már kapcsolatom lányokkal szóval némi tapasztalatom van e-téren csak rövidek voltak, és ami a legfontosabb nincs önbizalmam. :(
2009. máj. 4. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:

ne is vágasd le semmid : D az a lényeg, hogy magadnak megfelelj.

egyébként már volt egy-két olyan alkalom, amikor egy srác odajött/nyíltan megmondta, hogy tetszem neki, és attól függetlenül, hogy ők nem voltak egyáltalán az eseteim, nagyon meghatódtam, és azóta is jó kedvem lesz, ha rájuk gondolok..ez olyan aranyos.

ha egy fiú legalább egy kicsit tetszene (nem kell,hogy nagyon), és úgy jönne oda, akkor tutira elmennék vele randizni.

2009. máj. 4. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi nem úgy értettem hogy mondj le a sportról. Igazéból azt akartam kifejezni hogy a körülöttem élő nők/lányok nem kedvelik a kigyúrt állatokat. Szóval lehet kockás hasad(amit személy szerint imádok)szép bicepszed szép izmos lábad.
2009. máj. 4. 21:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló értem, hogy értetted.

Egyébként szeretnék kockás hasat, mert hát nem voltam soha se kibékülve magammal, de mióta 1 picit izmosabb lettem, külsőre kezdem tetszeni magamnak, már csak belső kellene elkezdeni elfogadni magamat.Csak hát az 1 kicsit nehezebb.:(

2009. máj. 4. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!