Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
20 vagyok, mozgássérült. Lassan kezdek beleőrülni. Minden ami történt velem az életben a betegségemre vezethető vissza, jó és rossz dolgok egyaránt. Eddig le tudtam gyűrni, el tudtam fogadni, de egyre nehezebb. Kívülről mutatom a "kemény legényt, mit nekem ez a betegség", de belül már lassan teljesen összetörök miatta. Senkinek nem is mondom el, hogy belül cafatokban vagyok miatta, jobb így, hogy boldognak tudnak. 2 barátnőm lehetett volna, de tudtam, hogy ez miatt mondtak nemet, egyszerűen éreztem és elég jól ismertem őket ahhoz, hogy pontosan tudjam, hogy ez miatt még, ha nem is mondták ki, csak jöttek a kifogások. Félreértés ne essék, nem sajnáltatni akarom magamat, csak valakivel/valakikkel beszélnem kell róla, de nem családdal/barátokkal.
2011. okt. 25. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet butaságot írok, ha így van akkor bocsi. De én arra gondoltam, hogy lehet, hogy olyanokkal (is) kellene beszélned, akik hasonló helyzetben vannak mint te. Mert biztos, hogy van ilyen. És szerintem teljes mértékben csak ők tudják a helyzetedet átérezni, és az is lehet, hogy nekik könnyebben megnyílnál.
2011. okt. 25. 14:32
 12/20 A kérdező kommentje:

Személyesen nem ismerek ilyen embereket. Neten szoktam beszélgetni van 3 ilyen "ismerősöm". Velük néha tényleg jó beszélgetni.

Amúgy nem kezelem tabuként a betegséget, bárkivel beszélek róla, de magamtól soha nem hozom fel a témát, mindig ők kérdeznek rá...

2011. okt. 25. 14:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Még valami, most belejöttem a kibeszélésbe :) Konditerembe járok és ott ismerek jó pár nagydarab embert. Velük nagyon jó a kapcsolatom, azt hittem majd lenéznek, de nem. Odajönnek, hogy edzünk együtt, beszélgessünk stb, és ez nagyon jól esik. Egy másik konditeremben az edzőm is lenézett, valamit nem bírtam megemelni/lehúzni,..,.., azt mondta "jó akkor hagyjuk". Ahol most edzek ott pedig, "látom nem megy, segítek". Szóval ég és föld a két terem.

Néha álmodozok, beleképzelem magam helyzetekbe, mint ahogy bárki más szerintem és olyankor teljesen egészséges vagyok, nem pedig vézna, gyenge. Párszor valóban azt álmodtam, hogy futok, akkor nap nagyon vidáman keltem és az egész napom jó volt.

2011. okt. 25. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Helyes! Először mikor mentem kondiba én is azt hittem lenéznek majd, s kellemeset csalódtam. Mindenki segítő kész volt, beszélgetett stb. Sajna most nem tudok menni mert műtöttek, de nemsokára kezdem előröl.
2011. okt. 25. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Ember és ember között is van különbség. Sokan szerintem nem tudják, hogy hogy kezeljék a helyzetet, és ezért tűnhetnek elutasítónak. Valószínűleg azért nem nagyon hozza szóba más, hogy hogy vagy, mert félnek tőle, hogy elrontanák a kedved, főleg ha kifelé azt mutatod, hogy minden rendben van.

Gondolom, ami legjobban hiányzik az egy barátnő. Próbáltál már neten ismerkedni? Szívesen járnál olyannal, aki hasonló helyzetben van mint te?

2011. okt. 25. 15:04
 16/20 A kérdező kommentje:

14:59 --> Mihamarabbi gyógyulást kívánok

15:04 --> Próbáltam, de nem igazán találtam neten hasonló helyzetben lévő és korban hozzám illő lányt.

2011. okt. 25. 15:19
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem ne add fel a keresést, beírtam a keresőbe és láttam néhány oldalt ahol ilyen emberek chat-elhetnek. csak regisztrálni kell. nem tudom, hogy működnek-e. társkereső oldalakon is szétnézhetsz. csak az a lényeg h ne add fel. biztos vagyok benne, hogy van olyan lány, aki hasonló helyzetben van mint te. és csak arra vár, hogy megtaláld. :) sok szerencsét :)
2011. okt. 25. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia, ne haragudj, hogy offolok, de szuksegem lenne egy mozgasserult emberre, aki valaszolna nehany kerdesemre. Nagyon sokat segitenel vele, ha van kedved es nem frusztral a tema, halas lennek, ha emailben folytathatnank a beszelgetest. Koszonom!
2011. okt. 25. 21:08
 19/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!!!

Írj privátot nyugodtan.

2011. okt. 25. 21:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Ment a privat! :)
2011. okt. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!