Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi vagy nő élete lehet nehezebb?
Figyelt kérdés
Az élet minden területére gondolok a születéstől kezdve egészen a halálig.2011. okt. 25. 11:27
61/69 anonim válasza:
Nőknek nehezebb a férfiaknak se könnyű
62/69 anonim válasza:
Karinthy azt mondta: a nő meg a férfi sosem értheti meg egymást, mert a férfi nőt akar, a nő meg férfit.
Hát én férfi vagyok és sosem akartam nő lenni.
Nem irigylem tőlük azokat a nehéz dolgokat, amiket már írtak, fel sem sorolom őket.
A saját nehézségeimmel meg tudok birkózni, természetes a számomra.
A felsorolt nehézségek nem kompatibilisek, nem összehasonlíthatók.
Mintha azt kérdeznéd, mi a jobb: a tejfölös, sonkás bableves, vagy a milói Vénusz?
Hát én imádok férfi lenni, másképp nem is tudnék élni.
Hogy ez jó, vagy rossz, arról sejtelmem sincs...
63/69 anonim válasza:
Utolsó, végre egy értelmes válasz. Pontosan ez a kulcsmondat: A kompatibilitás hiánya miatt nem lehet összehasonlítást végezni. Én is férfi vagyok, nem akarok nő lenni (bár kipróbálnám h milyen lenne :D). Ugyanakkor egy nő sem szeretne általában férfi lenni, így ez az érvelés sem utalhat arra, hogy kinek nehezebb az élete.
64/69 anonim válasza:
minden válaszba azt látom hogy miszerint a nőknek nehezebb azt felpontozzátok miszerint a férfiaknak nehezebb azt le szerintem EGYIKNEK SE nehezebb a férfinak se de a NŐKNEK SE .na lehet lepontozni.....
65/69 anonim válasza:
A férfiaknak nehezebb az életük még az ismerkedés is nehezebb férfiként mert egy ronda csajt akárki ágyba visz de ez fordítva nem ugyanaz és nő vagyok tehát szerintem inkább férfi
66/69 anonim válasza:
Utolsó te nem nő vagy hanem egy kiábrándult csalódott szűz pasi, akinek a farka körül forog az uncsi kis élete. Ha mégis nő lennél, akkor inkább hallgattál volna..
nyilván pasi vagyok..
67/69 anonim válasza:
Kezdem azt hinni hogy erre az oldalra r^bancok és papucsok járnak és a kompatibiltásos dologgal eggyet értek és amúgy is a kérdésre nem lehet válaszolni nők a nőre a férfiak a férfira érvelnek szóval hiába jönnek a nők a szüléssel és a férfiak az önygyilkosságal ezektöl nem lesz senkinek az élete nehezebb lehet lepontozni de sz^rokrá amin lehetne veszekedni az most a háború ami közelít és mivel 22 vagyok ha kell bevisznek azt vehetem elő megint az M-20 at a helyesirási hibákért sorry de teló :D
68/69 King Robi válasza:
Az élet szakaszokra osztható, Szerelmileg vagy kapcsolatilag a férfiaknak 20 és 40 között könnyebb, fiatalkorban kiválogatnak a lányok, nagyobbak leszünk kiválasztanak, megöregszünk elvernek!Munkában a területünk adja meg a siker lehetőségét, a nőknél a gyerekek zavart jelenthetnek a karrierben, a férfiaknál az hogy nem akarunk alárendeltek lenni, és az hogy jóeséllyel megrokkanhatunk a vége előtt is.További tényezők hogy mennyire iszunk és vagyunk hűtlenek, ami változó, és a két nem között változó az emiatt kialakulhat ó fe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!