Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van valamilyen tapasztaltok a svéd lányokról? Ugye nem k*rvák gyülekezete, mint a magyar lányok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 14:42
11/21 anonim válasza:
Én úgy hallottam a svéd csajok nagy ribancok. Nyáron (az náluk 20 fok) bikiniben mászkálnak az utcán, fűvel-fával elmennek. (ezt amúgy egy svéd állampolgárságú ismerősömtől tudom, és őt rohadtul zavarta.) Ja és miniszoknya alá sose húznak bugyit.
12/21 anonim válasza:
Amúgy nem a svédeknél jut egy pasira 3 nő? Már nem is tudom hol hallottam, de rémlik valami ilyesmi. Ha igazam lenne, akkor érthető, hogy nem zavartatják magukat :)
13/21 A kérdező kommentje:
Velem a hiba és a negatív tapasztalatok miatt mérgemben r*bancnak nézem a lányokat a szép lányokat, bár próbálom a kevésbé szép lányokban is meg látni a szépet.:(
2009. máj. 4. 19:27
14/21 A kérdező kommentje:
De attól függetlenül tetszik az utolsó két válasz, ha oda megyek dolgozni, akkor legalább "kibulizhatom magam".
2009. máj. 4. 19:28
16/21 A kérdező kommentje:
Jártam kint, jobban és nyugodtabban élnek. Sajnos Magyarország nem tartozik ide egyik tekintetben sem. :((
2009. máj. 4. 19:34
17/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Teljesen egyetértek veled,"EBBEN AZ ORSZÁGBAN TÉLLEG NEM LEHET ÉLNI".
Én is el fogok innen húzni,és a sok ribancot én is itt hagyom!Bocsi magyar lányok,de ilyenek vagytok.Gondolom tudjátok milyenek...xD
Amugy hogy a kérdésre is válaszoljak:
A svédeknél nincs "k*rvák gyülekezete",sőt nekem nagyon is bejönnek.A legtöbb lány magas,szőke,kékszemű,és nagyon kedves emberek laknak ott...
Tovább jót kívánok neked kérdező!Majd lehet hogy egyszer találkozni fogunk Svédországban!!!;)
18/21 anonim válasza:
Hát én soha nem mennék svédbe...olyan hűvös ott minden xD
19/21 anonim válasza:
Szerintem a tizenéves svéd lányok nagyrésze sokkal nagyobb k*rva, mint a velük egyidős magyar lányok, de valahogy 19-20 éves korukra megkomolyodnak. Egyébként nagyon szépek és divatosan öltözködnek.
20/21 anonim válasza:
A magyar pasik sokkal sokkal nagyobb "ku*vák" mint a magyar lányok!!!! Jobb ha ezt észben tartjátok! Persze amit egy pasinak szabad azt egy lánynak soha..ezt a fajta gondolkodást sztem már mindenki megszokta és ezeket szokták nagyívben leszarni a magyar lányok...mert ezt érdemlik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!