Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jön be az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Aki alapjában véve,optimista,vidám,nevetgélős(elég sokat nevet), mindig mosolyog.:D
De viszont normális,és ha kell tud komoly leni,lehet vele komolyan is beszélgetni. Lehet vele lelkizni is.
A mai világban van akinek bejön az ilyen leányzó?
2011. okt. 24. 22:33
1/21 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? :D Alap, hogy ez az igazi lány/nő! Egy ilyet keresek már régóta, akivel össze is tudnék jönni :)
2/21 anonim válasza:
Ilyet keresek. Pont 2 perce fogalmaztam meg magamnak ezt az egyik kérdező lány stílusa alapján. 22F
3/21 anonim válasza:
Mondjuk egy külső is kéne hozzá..
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor én miért nem kellek senkinek?:D
2011. okt. 24. 22:37
5/21 A kérdező kommentje:
Hát mások szerint,aranyos,meg cuki,meg szép vagyok.
De a szépség az relatív..:)
2011. okt. 24. 22:38
8/21 A kérdező kommentje:
Lehet valakinek csúnya vagyok XD
Hogy én? Hol lakom?:D Baranya megyében! XD :D
2011. okt. 24. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!