Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet nőgyógyászatra kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nőgyógyászatra kell mennem, de nagyon kellemetlen helyzetben vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jó lehet lehurrogni.. 16 leszek decemberben, nem volt még barátom, nem is feküdtem le senkivel, de önkielégítést szoktam csinálni. 2 ujjal is.. na most a nőgyógyász látni fogja hogy kivagyok tágulva. anyum viszont megfog ölni.

(fáj a petefészkem azért kell mennem)

A nőgyógyász biztos azt fogja mondani hogy már voltam sráccal..:S Most mit tegyek?

2011. okt. 24. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

1. Orvosi titoktartás komoly dolog, de lehet h csak 18 éves kor felett.

2. az önkielégítés tök természetes és normális dolog, amit a legtöbb kislány ovis kora óta csinál! Ez kell a tested megismeréséhez és a későbbi boldog szexuális élethez! Ha anyád ezt másképp gondolja akkor menjen vissza a suliba szexuális felvilágosításra!

3. Ne aggódj, max a szűzhártyád épségét tudja megnézni, de általában a nőgyógyász végig a szemedbe néz! Bár ha oda is nézne (én nézném az tuti!) :) akkor sem látna semmit mert a szűzhártya szakadásához kicsit több kell, mint pár ujj, bár azokkal is megsértheted.

2011. okt. 25. 01:00
 12/12 anonim ***** válasza:
40%
ezt a hülye kérdést
2012. febr. 24. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!