Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy az öltözködésemmel van a baj és, hogy nem vagyok merész?
Szeretek 1 kicsit csapzott ruhákban járni, nem szeretem ezeket a mai fura ruhákat.
inkább 1 kicsit hosszabb 1 kicsit nagyobb ruhákat szeretem.
Sima fekete vagy egyszínű...ezek a színes fura mintás szarok nem jönnek be.
Néha turkálókban keresgélek, és mindig találok valami nagyon király cuccot...és olyankor azt hordom is.
De az én stílusom nagyon eltér a mai velem egykorú fiúkétól. Ég és föld. Lehet, hogy ez a baj...ezért néznek át rajtam a lányok?
Na meg a természetem se valami erőteljes tesztoszteron bomba. Nagyon visszafogott és gátlásos szinte már lányos....rokonaim is mondják, hogy a természetem olyan mint egy lányé. De ez nem mindig ütközik ki a viselkedésemen....csak ritkán.
szerintetek a viselkedésem vagy az öltözködésemmel van a baj? 20f
hogy nem néznek rád az akkor öltözködés miatt hiszen nem is ismerik a személyiségedet. de öltözködés sem nagy gond sztem hacsak nem lukyas rongyokban jársz.
de szerintem csak simán el vagy tévedve ha azt várod hogy téged nézzenek a csajok mivel hogy ahoz elég különlegesnek kell lenni hogy minden csaj téged nézzen. :)
értem....sajnos nagyon nehéz olyan ruhákat találnom amikben jól érzem magam...képes voltam Angliáig menni 1 ingért...lehet hülye vok...
de igazad van...igen lehet, hogy túlreagálom, hogy nem néznek rám és azt, hogy eddig még 1 lány sem próbált felszedni...lehet, h én kellene lépjek és kezdeményezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!