Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém az orvosom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém az orvosom?

Figyelt kérdés
Elég fura helyzet állt elő. Új orvoshoz kerültem aki már az első konzultáció során is furcsán méregetett, ugráltatta az aszisztenseket stb. A második alkalommal, kikésért a vizsgálat után, az elején a jövő évi konzultációról beszélt a végére már a következő hónapra beszéltünk meg időpontot, várnom kellett a receptre amit kinyomtatott és kihozott nekem.... A többi betegével nem csinálja ezt, feltűnően kedves, humorizál folyton. Barátnőim szerint lehet, hogy érez irántam valamit, szerintem szimplán kedves, nem veszem le az ilyen dolgokat.. Nektek mi a véleményetek???
2011. okt. 23. 21:00
1 2
 11/18 bánomisén ***** válasza:
100%

Én is beállok a bocsánatkérők sorába, mert én voltam, aki először helyrerakta ezt a jólnevelt, szövegértelmezésben igen járatos orvostanhallgatót, aki valószínűleg jövőnk záloga és a szorongó betegek védelmezője lesz azzal a stílussal, amit itt prezentált nekünk.

Elnézést, de nem tudtam megállni, hogy helyre ne igazítsam.

2011. okt. 24. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves 01:43 a válaszoló igaz, hogy a saját orvosát dicsérte, de egy olyan tulajdonság miatt, ami egy normális orvosnál alap, éppen ezért a dicséret visszájára fordult, amikor kijelentette, hogy ritka az ilyen fiatal orvos. Továbbá őszintén szólva elegem van abból, hogy úton útfélen a hivatásomat szidják olyanok, akik alapból nem látnak bele az EÜ és az orvosok problémáiba, és mi vagyunk a szemetek, a kapzsik, a bunkók, a rosszak és még akkor is belénk rúgnak, amikor amúgy dicsérnek, nagyon elkedvetlenítő és demoralizáló tud lenni. Lehet, hogy túlreagáltam a dolgot, de a fentiek után úgy gondolom, hogy mindez némileg érthető.

Kedves 14:00 nem tudom, hogy hol dolgoztál, de azokban a kórházakban, ahol én eddig jártam nem tapasztaltam olyat, hogy a rezidens elfogadta volna a hálapénzt, lehet, hogy csak én voltam jó helyen, nem tudom. Az hogy a rezidensekkel negatív tapasztalataid voltak előfordulhat, az EÜ egy hierarchikus rendszer, és a csak szakközepet végzettek ennek az alja felé állnak (de a tisztelet őket is megilleti, sőt!), a rezidensek pedig fölöttük, ez persze nem jogosítja fel őket arra, hogy bunkók legyenek, arra viszont igen, hogy utasítást adjanak. A rendszer pedig szerintem sem jó, de erről nem az orvosok tehetnek.

Kedves 16:38, 16:57 azt tanuljuk, hogy hogyan viselkedjünk a BETEGEKKEL, és a hozzátartozóikkal, az hogy én kórházon, rendelőn kívül, egy névtelen internetes fórumon hogyan reagálok egy válaszra abszolút nincs összefüggésben azzal, hogy hogyan viselkedek/ fogok viselkedni a pácienseimmel munkaidőben.

Továbbá tényleg nem ismerlek, némileg valóban túlzásba is estem, viszont az a te műveltségedről is sokat elárul, hogy nem tudod mi a különbség a pszichológus, ami egyébként az egyik legnehezebb bölcsész szak, és a pszichiáter szakorvos között. Ebből következőleg meg kell hogy nyugtassalak, nem leszek pszichológus.

2011. okt. 24. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:

köszönöm a felvilágosítást, valóban nem tudtam :) ennyivel is több lettem általad, bár nem biztos, hogy ezen múlik az ember műveltsége...

feldobtad a napomat :)

ui.: már majdnem meglepődtem, milyen korrekt választ írtál az imént, de amikor a végére értem, már tudtam, csak a tőled várható stílust sikerült hoznod

2011. okt. 24. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:

mármint nem azt nem tudtam, mi a különbség a kettő között, hanem hogy pszichológust hol képeznek, de így legalább utánanéztem, így neked hála, már nem kell szégyellnem magam tudatlanságom miatt, még egyszer köszönöm

(látod, milyen könnyű beismerni, ha valaki "hibázik", s nem egyből hárítani és kimagyarázni?!)

2011. okt. 24. 19:05
 15/18 bánomisén ***** válasza:
100%

Kedves orvostanhallgató, inkább ne magyarázd a bizonyítványt, ettől csak rosszabb lesz.

Te egy neveletlen ember vagy, kommunikációra képtelen, a saját tévedéseit be nem látó, empátiával abszolút nem rendelkező, egocentrikus fafej - ergo: nem vagy orvosnak való. (Elnézést, de ha már személyeskedünk, akkor tegyük azt őszintén.)

Mondom mindezt úgy, hogy a családomban csak orvosok vannak kezdve a szüleimtől a szüleim testvérein és azok házastársain keresztül át az unokatesvéreimig és házastársaikig. Ha valaki nálam jobban belelát az orvosok világába több területen is, az hazudik, vagy festi magát.

Vegyél vissza az arcodból, mert neked nem az a dolgod, hogy pocskondiázd azokat, akik a potenciális betegeid lesznek, hanem az, hogy megtanuld a hivatásodat - már ha neked az tényleg hivatás és nem csak egy jól jövedelmező szakma - és igyekezz felnőtt, értelmes ember módjára kommunikálni másokkal.

Elnézést a többiektől ezért a szösszenetért, de mindennek van határa. Nálam ez itt volt.

2011. okt. 25. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:

"Kedves orvostanhallgató, inkább ne magyarázd a bizonyítványt, ettől csak rosszabb lesz.

Te egy neveletlen ember vagy, kommunikációra képtelen, a saját tévedéseit be nem látó, empátiával abszolút nem rendelkező, egocentrikus fafej - ergo: nem vagy orvosnak való."

Köszönöm ezt a hozzászólást! Ezzel saját magadat minősítetted. Lehet, hogy egy egoista bunkó vagyok, de hogy te legalább akkora bunkó vagy mint én az is biztos. A viszontlátásra!

2011. okt. 25. 16:07
 17/18 bánomisén ***** válasza:

"A viszontlátásra!"

Inkább ne... Soha :-D

2011. okt. 25. 16:12
 18/18 Sándor papa ***** válasza:
Kedves ORVOSTANHALGATÓ 25 éves korosztály mit tettél le az asztalra?
2018. szept. 2. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!