Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem törődtök a visszahúzódó, csendesebb lányokkal?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy miért sz.rjátok le őket,miért ítélkeztek felettük úgy, hogy nem is ismeritek? ennyire gáznak tartjátok, hogy nem jár el bulizni és nem issza magát a sárgaföldig minden hétvégén? illetve miért nézitek le őket ilyenek miatt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Na nekem meg most sikerült megtalálnom egy ilyen lányt. Jó, hogy nem szoktam feladni :D (de zaklatni sem). Szóval. Először azt mondta nem jövök be neki, hagyjam a témát. Pár napra rá nem bírtam, elkezdtem vele beszélgetni teljesen másról, majd felkaptam és lesmároltam :D
Mondta hogy időt kér, másnap pedig úgy jött oda hogy Challenge Accepted :D
2vel ezelőtti hsz voltam :)
Én is visszahúzódó srác vagyok sajnos, sokan elítélnek de én nem tudok megváltozni, nem érzem magam idegen emberekkel teli helyen, bulizni még életemben nem voltam.
A csendes csajokkal nincs bajom, csak annyi hogy nem sok szép átlagos lány van közöttük.
Magamról meg mit mondjak átlagos vagyok, nem vagyok az a menő stb. de egy jó kisugárzással lenne esélyem szerintem, és sok lány osztálytársam kérdezte már hogy miért nincs barátnőm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!