Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! Nézek ki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Előzményem,h nagyon kövér voltam, és ez miatt félénk is
(még most is az vok, sajnos, mert eredményem megerősítésre várna általatok) és mostanra lassan kezdek belefáradni a sok-sok edzésbe.Azt akarom kérdezni,h elég -e ezt a formát fenntartanom?
174cm vagyok és 92kg.
KÉP:
Nos, az anyakönyvi nevemet nem tenném publikussá, de könnyítek a dolgodon, és elárulom, nem találtad el.:D
(Úgy érzem, hibát követnék el, ha ezt nem írnám le a te beköpésed mintájára:) A neved mely része utal a hegyekre? A Szőrmók vagy a segg? Józan paraszti eszemmel az utóbbira következtetek, elvégre testünk azon része bocsát ki magából "hegyeket".:D
Bár az én szemfogaim nem hosszúak, mások állítása szerint túlon túl hegyesek, mondjuk én ezt még nem figyeltem meg magamon. Jó, hogy eszembe juttattad.
'Még sosem ismertem vámpír lányt..' -> Egyszer mindent el kell kezdeni :D
'(Amúgy.. vámpír.. egér.. Te vagy Batman! :O )' -> Ha ragaszkodni akarunk a nemek egyezéséhez, Batwoman, de ezt a titulust is elfogadom és büszkén viselem.:3
Gondoltam hogy nem szeretnéd :D
Van ám még tippem, de nem mondom el :P
A János... :D
Saját meglátásom szerint az enyéim se olyan nagyon hosszúak, de a többiek azt állítják.. És hát, a többség dönt :D
El hát ;D
Bocsi, utólag észrevettem, hogy nem jó valami, csak gondoltam, nem javítom ki x óra elteltével.. :D
Batwoman, az jó lesz :D
Catwoman is van.. Biztos ABC-sorba mentek... Aatwoman, Batwoman, Catwoman, Datwoman... :D
Ha gondoltad, miért kérdezted?:D Gyakorlatilag szívességet teszel azzal, ha nem osztod meg a tippedet a fél világgal (az igazság tagadása még így, neten keresztül sem szokásom), úgyhogy most képzelj ide egy köszönetmondást.:D
János... kijelentéseddel adtál nekem plusz egy dolgot, amire asszociálhatok a név alapján. Nem mintha eddig nem lett volna tele az agyam hozzá kapcsolódó gondolatokkal.
Szóval a demokrácia híve vagy? Ez egyben azt jelenti, hogy meglátásod szerint minden ember egyenlőnek születik és egyenértékű is marad? Csak nem vagy kommunista?:D (Most vonatkoztassunk el a társadalom (egyébként teljesen jogos) átértelmezéséről és az eredeti definícióra koncentráljunk.)
Hé, csak (megközelítőleg) 1 óra és 13 perc a különbség a kommentjeink között!:D
Pont akkor szakítottad meg a gondolatmenetet, mikor a legjobbak következtek volna... Eatwoman, Fatwoman (-> ez tán még jobban illik rám, mint a B kezdőbetűs társa :D)
Gondoltam megkérdezem hogy Tepes vagy e, oszt' válaszolsz igennel vagy nemmel.. :D
Mostantól ha bemutatkozik Neked egy Jani, akkor ne felejtsd el megnézni a hátsó részét, lehet én leszek ;) :D
Én szimplán csak nem szeretek vitatkozni tőlem nagyobb tömegű embermennyiséggel.. :D
Az pont elég ahhoz hogy én ne írjak.. :P
Hát, ebben sem megcáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudlak :$
Gatwoman, Hatwoman (az milyen lehet má'.. xD).. Többi nem oylan érdekes :| :D
Na, akkor jól gondoltad, kaptál egy nemet.:D
Ejj, annyira eldurvult a helyzet, hogy a dzsungelnek már a gatyádon belül sem tudsz helyet biztosítani? Vagy nudista vagy? (Ebben az esetben be sem kell majd mutatkoznod :D)
Nálam ez nagyban függ az embertömeg "alkotóinak" a származásától is, ha érted a célzást...:D
Jó, mostmár ezt is tudom :B
Nem is szükséges, van önkritikám, de már teszek ellene, úgyhogy épülő/javuló a tendencia.:D
Még talán a Matwomant lehetne kiemelni, bár ahhoz ugrani kell valamicskét.
Jajj de elutasító vagy :( :D
Szolid hegyvidéki nudista, elérhető Hétfőtől-péntekig a Mátrában 7.15-16.00-ig. :D
Értem, nálam se számítana ha csak úgy valaki mondaná, de a haveri körben is megjegyezgetik gyakran... :D Meg szerintük nem normális, hogy ha megvágom magam, pl. a kezemen,akkor nem hagyom csak úgy folyni, hanem, ahogy ők fogalmaznak, "bezabálok" :D
Az nekem is jutott, talán több is mint kéne.. :D
Ratwoman, ellene meg a patkányméreg jó, amit az előbb (jó előbb) kínáltál :D
Bocsesz :/
Szolid, mi?:D Az infoval egyenlőre nem tudok mit kezdeni, egyrészt mert ami a helyszínt illeti, nem elég konkrét, másrészt meg hétvége van, ergo perpillanat nem aktuális.:D
Dettó, engem is a spanok próbálnak húzni vele hébe-hóba, ám én pont ezért méginkább félvállról veszem, mintha egy tőlem távolabb álló személy mondaná, hisz' a haverok nagyobb eséllyel csipkelődnek velem poénból.:D Miért ne volna normális? Nehogy már kárba vesszenek az ízletes cseppek. Kerüljenek csak vissza a helyükre; a gazdatestbe. Magamból kiindulva amúgy sincs kedve feltörölni mindent az embernek.
Az biza' nem jó hír. Az enyém igazság szerint a folytonos cseszegetés miatt nőtt ekkorára, dehát az emberek már csak ilyenek.:D
Ratwoman lesz az ellenfelem, a legyőzendő gonosz :P
De én asszem' most elhúzok Family Guyt nézni Internetországban (éppen leszokóban vagyok a South Parkról), úgyhogy pá ideiglenesen!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!