Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ha tetszetek nekünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha tetszetek nekünk, akkor hogy mutassuk ki? Fejezzük ki?

Figyelt kérdés
20L
2011. okt. 22. 17:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj szerintem egy férfinak kell el csábítania a nőt és teljesen levennie a lábáról.Az Én részemről a nőnek annyi a dolga ebben a szakaszban hogy jelen van és jól érzi magát, és persze beszélgetünk.:)

Lehet félénkebb a srác akit kifogtál.Vagy nem biztos abban hogy hogyan fogadnád ha közeledne, vagy csak nem mer.

2011. okt. 22. 17:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerintem bejövök neki, csak nem lép az a baj, pedig nem félénk! Én is arra várok hogy ő hódítson meg.
2011. okt. 22. 17:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
mosolyogj rám szépen, nézz a szemembe, kérdezz sokat és beszélgessünk jókat :) ennyi bőven elég.
2011. okt. 22. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Azt elfelejted kedves kérdező, hogy ti már nem királylányok vagytok akiket meg kell hódítani. Nem is nők. Csak csajok...
2011. okt. 24. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:

nah valamelyik öreg irigyli a fitalságod.xDDDDDD

Ne foglalkozz vele:)

Kívételek mindig vannak.

2011. okt. 24. 21:56
 16/22 A kérdező kommentje:
ó, én nem vagyok csak egy csaj..
2011. okt. 24. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Lazán szólítsd meg, keresd a társásagát, beszélgess vele, mosolyogj rá, nézz mélyen a szemébe, azt úgyis olyan édesen tudjátok csinálni.

Érintsd meg a fickót, bújj közelebb hozzá.

2011. okt. 24. 22:13
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Jocika! Ha én lennék az öreg üzenném, 22 évesen nem tartom még magam annak.
2011. okt. 24. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:

"Én is arra várok hogy ő hódítson meg." --> A francokat, ha ezt leírod akkor már meghódított, csak valami látványos színjátékra vágysz.

---

Várkapitány ül a várban:

- Ott a 3. faluban az ellenség! Végre jönnek és megostromolnak minket! Fiúk ha ideérnek a várhoz egy kis ágyúzás petárda lövöldözés lovasroham, azán terítjük nekik a piros szőnyeget, feltétel nélküli megadás!

- A francba, mégis csak elkanyarodnak, ma se lesz ostrom :(

2011. okt. 24. 22:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem is értem, miért kell a lányoknak mindig megnehezíteni a fiúk dolgát?!

Tudod hány félénk, gátlásos, önbizalomhiányos fiú van épp azért, mert egy lány sem jelzett neki rendesen, hogy "gyere drága, te kellesz nekem"

De nézd meg a lányokat, a nagyrészüknek már túlságosan is hatalmasra dagadt az egója és ezt sajnos a sok fiúi rajongásnak köszönhetik, mert mi fiúk legalább tudunk rendesen jelezni, ha tetszik egy lány, még ha nem is lépünk akkor is egyértelműen megtudjátok állapítani.

Én magam is szégyellem magam naponta, mert elég béna vagyok és nem tudom leplezni, ha tetszik valaki és ott van a közelemben, olyankor egyből másképp viselkedek akaratlanul is.

2011. okt. 24. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!