Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, milyen időközönk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, milyen időközönként szoktatok önkielégítést végezni, és hányszor?

Figyelt kérdés
Én sokszor és már félek mert a prosztata kikészült rendesen...nem akarok meg halni 40 évesen prosztata rákban
2011. okt. 22. 16:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
tehat,ha a paromat egyedul hagyom,annak biztos faszveres a vege???
2011. okt. 22. 18:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Én mellette is csinálom... nem tudok egyszerűen le állni,ez már túlzás...
2011. okt. 22. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 2-3 naponta szoktam masztizni, de akkor jó hosszan, elnyujtva, és csak 1 szer. F.
2011. okt. 22. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

naponta 2-3 ha van alkalom

13/f

2011. nov. 1. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
2-3 napnál nem bírom tovább. De amikor a párom nem akarja, és eljövök tőle haza, utána egyből csinálom. De ő nem tud róla, nehogy besértődjön, vagy szexfüggőnek gondoljon. 25F
2011. dec. 7. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:
En napi 2 vagy 3 de ami ota lebuktam és bejött a barátnöm azota ez megoldodott mert letolt hogy szégyeltem magam hogy itt egyedül szenvednek és azota mindig ha rám jön szolok neki és kiveri nekem ez igy sokkal jobb de az utobbi idöben kitalálta hogy amikor már majd nem elélvezek be kapja hogy Ne legyen összemaszatolva a körnnyék ahol kirejszolja az ondômat igy még jobb mert olyan mindha szopna de ez Nem szopás mert elöre kiveri és csak a végén kapja be higeniai okokbol hogy Ne legyen maszatolâs. Aztán mondta ha Nem zavar inkább lenyeli hogy azzal Se kelljen vesszôdni hogy Ki megy kiköpni mert az is here hurcás mert a folyosô végén van a nöi wéce és néha foglslkoztam akkor meg ott állni és varni az ondóval a szájban foleg ha valaki akar beszelni vagy kérdezni valamit tiszta ciki ondóval a szájban beszélgetésbe kezdeni. Igy volt egyszer amikor egy nö meg kérdezte aki szintén várt a wécére hogy elöre engedné mert menszesze van és már a combján csurog a vér hogy elöbb jusson be a wécébe támpont cserélni akkor a baratnömnek Le Kellett gyorsan nyelni az ondôt high tudjon válaszolni aztan már Nem is volt fontos ott varni hogy kiköpje mert eleve lenyelte Akkor vissza jött az a nö meg kérdezte mi van elmullott a pisilési inger mire a barátnöm mondta hogy Nem csak a szájába now volt valami amit Ki akart köpni de mert hogy beszeltel Le Kellett nyelnie hogy tudj on vâlaszolni aztan azota Nem jàr kiköpni hanem inkáb lendületböl lenyeli mert Amugy Tele van Sok organum mal és gazdag protein tartalmas van ami jo is a börnek. Ezert kérdezte is lehetne hogy az arcára spricceljek hogy az arcára bedörzsölje a ondômat de én jobban szeretem ha lenyeli!
2015. dec. 19. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!