Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ezt érzitek?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú ölében ülsz, és mondjuk feláll a srácnak, érzitek, vagy nem is figyeltek rá vagy nem volt még hogy észrevettétek volna?
Szerintetek gáz?
2011. okt. 21. 23:24
21/28 anonim válasza:
Ha haverom, akkor attól függően, hogy tudnék-e rá pasimként tekinteni, úgy reagálnák. Ha nem, akkor szerintem nem tennék semmit, neki is kellemetlen lehet, ha nem akar többet barátságnál.
22/28 anonim válasza:
1. ha nem bnőd akkkor miért ül az öledbe?
2. ha neked feláll akkor nem bnőként tekintessz rá
3. ha megérzi h. eláll akkor vagy lép feléd vagy ha nem akkor nem jössz be neki
18/l
23/28 anonim válasza:
Miért lenne ez gáz, a legnagyobb bók amit az ember lánya kaphat :DDD
És igen, megérzik, legalábbis én megérzem. Ilyenkor egymásra mosolygunk... és áhhh de imádom ezt a pillanatot :D
19/L
24/28 anonim válasza:
Nem gáz, természetes emberi reakció. Nekem most még a gondolatra is felállt.
25/28 A kérdező kommentje:
nekem is, ha rágondolok a csajra, akkor akaratlanul is elkezd beindulni a fantáziám, és egyből feláll, ha meg találkozunk stb, akkor ugyebár sokkal jobban és hamarabb..
2012. febr. 14. 22:51
27/28 A kérdező kommentje:
de sajnos nem lehet...
amúgy ha nem reagál rá semmit, akkor nem veszi észre, nem érdekli, vagy direkt nem reagál rá?
2012. febr. 14. 23:35
28/28 anonim válasza:
Így van, ez a három lehetőség áll fen. De miért nem lehet? Talán egy haverod barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!