Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ku*vásan viselkedtem? L/15

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ku*vásan viselkedtem? L/15

Figyelt kérdés
Most mentem gimibe. Megismertem egy srácot ( 17éves), aki helyes, de bunkózik néha, sosem udvarolt még nekem. Mivel pénteken járok egy iskolai szakköre amire ő is jár, írja nekem facebookon, hogy a szakkör előtt mit csinálok délután, írom neki hogy barátnőmmel vagyok, de van hogy egyedül. Ő írja nekem, hogy sajnos egyedül szokott akkor otthon lenni, meg hogy senki se megy hozzá ( tisztára érződött, hogy akarja, hogy menjek) Írom neki: Jó akkor majd én valamikor elmegyek hozzád. Azután írja, hogy kövi héten. Én belegyeztem, aztán lassan felhozta azt a témát, hogy volt-e már pasim, és meddig jutottam el vele, írom neki hogy semmi köze sincs hozzá, aztán azt hozza fel, hogy én meddig mennék el vele, mert ő velem az ágyig, én megírtam neki hogy : én akkor mennék el valakivel az ágyig, hamár komolyabb kapcsolatban vagyok vele. Nem akartam k*rvásan viselkedni! Mit tegyek most? Mondjam le, hogy el megyek hozzá. Péntekig még van idő..
2011. okt. 21. 17:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy vihetsz-e egy barátot.
2011. okt. 21. 19:33
 12/13 anonim válasza:

Ez nem k*rvásan jött ki, sőt, pont hogy jó, hogy megmondtad neki.

Menj el hozzá, de ha bármi olyasmit próbál, utasítsd el. Nem a következő numerája, hanem több szeretnél lenni.

2011. okt. 21. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Több szeretne lenni, de tényleg nem lesz több. Nem k*rvás viselkedésnek mondanám ezt, inkább meggondolatlanságnak.. szerintem is mondd le.
2011. okt. 21. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!