Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsetek mit tegyek? Itt vannak a vizsgák nem birok tanulni mert csak egy srác jár a fejemben.
Figyelt kérdés
Naon sokat szemezgetünk suliban alitolag ő naon alposan megszokott nézni meg köszön is mostanában, zavarban szokott lenni.Van bnője, kihasználja a lányokat.És nem szereti a bnőjét de nem tudom mit akar tőlem.Többiek szerint velem máshogy viselkedik elég furi mint a többi lánnyal szóval nem értem.Nem csak sexet szeretnék tőle!Mert nekem ő naon fontos.2009. máj. 3. 16:25
1/5 anonim válasza:
kihasználja a lányokat?miértkell ő neked?!
figyelj én azt tanácsolom hogy egy kicsit légy iránta közömbös és minél kevésbé kaphat meg téged annál jobban akar majd és majd lépni fog ka télleg kelesz neki
és aég nem lép semmit nyugodtan tanulhatsz
ne mond hogy csak rá gondolsz és nem tudsz tanulni mert a végén elhiszed
ezt most komolyan mondom ha elhiszed hogy és akarsz tanulni akor menni fog;)
voltam már hasonló helyzetben
2/5 anonim válasza:
Jobban jársz, ha a vigzsáidra összpontosítasz, és nem egy ilyen bunkóra. sztem nem éri meg, hogy elcseszd a féléved egy nem megfelelő pasi miatt. úgyhogy tedd le a feneked, és tanulj.
3/5 A kérdező kommentje:
köszike
igazatok van a tanlásra kell most foglalkoznom
nem bunkó amugy ari csak hát tényleg kiszokott pár csajt használni...de nem tehek róla ha pont egy ilyen srác tetszik
Amugy probáltam közömbös lenni pont amikor kerültem meg nem naon voltam ott ahol ő akkor ő jött arra ahol én voltam és utána elkezdett köszöngetni
2009. máj. 3. 17:44
5/5 A kérdező kommentje:
segitsetek várom a tanácsokat
2009. máj. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!