Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ismerem. Mit szólna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerem. Mit szólna, ha küldenék neki egy sms-t csak így?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, akit már régebb óta ismerek, de csak látásból. Még sosem beszéltünk, de pár napja rámköszönt, és észre is vettem, hogy előtte is már egy kis ideje folyton néz, és néha rám is mosolyog. Most úgy néz ki, hogy többé nem látom... Mit szólna, ha küldenék neki egy sms-t?:D Felhívni nem merem, de csak a mobilszámán keresztül tudok vele kapcsolatba lépni. A számát neten találtam.:) És ha írok neki, akkor mit írjak?

16/L vagyok, ő 18/F.

2009. máj. 3. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Én örülnék neki...meg szerintem minden ember aki szereti ha gondolnak rá.
2009. máj. 3. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
szerintem irj neki, jo otlet!
2009. máj. 3. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen írj neki valami kedveset, pl. írd le az msn címedet ha van kedve vegyen fel.. Vagy egyszerüen szeretnéd megismerni. Sok sikert!
2009. máj. 3. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is irj neki,nem veszitesz semmit.mondjuk,azt,hogy szeretnéd megismerni,mert nagyon szimpatikus,és igyatok meg vlahol egy kávét.sok sikert.
2009. máj. 3. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:

:D nemhiszem, hogy a kávé jó ötlet... am sem kávézok:DD meg sztem ez túl komoly egy 16 éves lányhoz..:P de mondjuk sétálni vagy mekizni elmehetnénk:D

amúgy netje (msnje) nincs, úgy tudom.

nem akarok nagyon nyomulni, de akkor mit írhatnék? az olyan furin jönne ki, hogy írom neki, hogy meg szeretném ismerni...

2009. máj. 3. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
irj neki,menjetek el eggyet valahová,mert nagyon szimpatikus nkeed.
2009. máj. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!