Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyetek erőt magatokon férfi társaim, miért vagytok ilyen nyámnyilák? (a többi lent)
16 éves koromban 185 centihez társult 70 kiló,fogszabályzós,pattanásos voltam, a hajam is csak úgy állt, ahogy nőtt magától és nem öltözködtem divatosan. Nem mertem volna odamenni egy lányhoz sem, mert tudtam, hogy úgy is el küldött volna, meg amúgy sem rajongtak körül. Aztán elkezdtem konditerembe járni.
Most 20 évesen a 190 centimhez 90 kiló tartozik, a fogszabályzó lekerült, kifehérítettem a fogaimat, elmentem kozmetikushoz ( járok rendszeresen), a hajam megcsináltattam a manapság oly divatos oldalt és hátul géppel nyírott, fent meg 2 oldalról középre fésült hajat, vettem pár divatos ruhát és valahogy most egész más a helyzet. Manapság már körberajongnak a lányok, önbizalmam is lett rendesen és válogatni is birok.
NE SIRÁNKOZZATOK ÉS ÜCSÖRÖGJETEK A GÉP ELŐTT, VÁLTOZTASSATOK MAGATOKON!!!
Hát, a felsorolt "szépséghibáid" közül egyik sem igazán gáz - talán a "görbe hát", de kérdés, hogy mennyire, nem csak te látod-e úgy. Amíg nem szembetűnő és nagyon quasimodós, addig azt se mondanám nagy hibának.
Vékony? Volt pasim, aki a 190 centijéhez volt 63 kiló! Amikor először láttam rövidgatyában (ráadásul ő is a nagyon szőrös kategória) el nem tudtam képzelni, hogy hogy nem csuklik össze azokon a szőrös kis pálcikalábain. Majd ennek ellenére nagy szerelem lett belőle a részemről.
Kifejezetten alacsonyabb pasim nem volt, de olyan, aki egymagasságú, és így magassarkúban magasabb voltam, olyan igen. Abszolút nem zavart, pedig általában magas sarkút hordok - és akkor is azt hordtam.
Ritkuló haj - ez a legtöbb pasinál idővel előjön. Ha fiatalon, akkor állítólag a magas tesztoszteronszint miatt, ami pedig ceppet sem baj ;) Egyébként volt már olyan srác, aki 21-22 évesen eléggé erősen kopaszodott, mégis oda voltam érte (ebből mondjuk kapcsolat nem lett) - ráadásul ő jóval alacsonyabb is volt nálam. Egyébként is nézd meg Bruce Willist! Senki nem hiányolja a haját, így is baromira jó pasi.
A szőr szintén nem gáz, Andy Garcia háta dúsabb, mint egyes esőerdők, mégse rúgnám ki az ágyamból. Vagy gondolj csak Tom Selleckre - Magnumot egy csaj sem utasította vissza azért, mert szőrös. :)
Szerintem túldimenzionálod ezt a külső kérdést. Tényleg egy csomó csajnak kevésbé számít.
el akartam viccelni, de olvasva a válaszokat kicsit meglepődtem...
talán arra akart célozni a kérdező, hogy nem siránkozni kell hanem "munkával" változtatni a rossz dolgokon, hogy jók legyenek.
függetlenítsünk el attól, hogy szoli, kondi mit tudom én. ha csak elmegy valaki futni az is haladás.
'...oszt mégsincs csajom...'
Vajon mé' dezsvírem?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:28
Kedves fenti időpontban válaszoló!
Úgy érzem nem ment át a mondanivalóm. Nem a tökéletes csodaszerről beszéltem, hanem pusztán arról hogy "tenni kell" a sikerért. Lehet hogy neked az nem hatásos, de egy kövér embernek az! Azt hiszem megint totál fölösleges írnom bármit is, mert valaki kiragad egy nem tetsző gondolatot és akkor már az összes többit is leszarozza...
Igen a futás dologra szeretnék reagálni. Én is szoktam viszonylag gyakran futni. (mondjuk most hogy hidegebb idők vannak már kevésbé.) A futással tényleg nem nagyon változik az alkatod. Max talán a lábad lesz kicsit izmosabb. A futás arra jó, hogy kondiban maradj, ne tunyulj el, és hogy friss levegővel megtöltsd a tüdőd, de az alkatodra nincs látványos hatással. De ennek ellenére hasznosnak tartom, még akkor is ha azt mondják, szégyen a futás. :D Mégiscsak sport és mint minden sport egészséges, és nem mellesleg edzi a kitartást, és az állóképességet.
A kérdésre válaszolva meg nem mindig az a baj, hogy egy srác nyámnyila. Van amikor a csajok nem elég nyitottak ahhoz hogy kialakuljon bármi is, ugyis írhatnám ők a túl zárkózottak. És annyira meg mégse lehet rányomulni egy lányra, főleg ha még idegen is neked. (akkor látod elöször).
üdv.:DelTa
"A futással tényleg nem nagyon változik az alkatod."
Ez nekem új :)
...és LOL is egyben :)
A kérdezőnek igaza van abban, hogy tenni kell a sikerért. De sajnos feltételek is kellenek hozzá, nem minden az akarat és a munka.
Ha nem ilyen stílusban írtad volna a kérdést, akkor könnyebben átment volna a mondandód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!