Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom magam túltenni azon a tényen, hogy a barátnőm éppúgy egy ribanc volt mint az összes 90 után született csaj, amíg nem kezdtünk el járni. Mit csináljak?
Azért, az k*rva nagy, hogy mindenki a kérdés második felén van kiakadva szerencsétlen kérdező meg nem kap választ a kérdésére:D:D
De én válaszolok neki:
Kérdés: Szereted így is? Együtt tudnál maradni vele?
Igen: Akkor jó.
Nem: Dugd meg, hagyd ott, legalább érzi, hogy a multja visszaüt. Ha picit is zavar téged abból jó nem sül ki, keres egy "rendes" lányt.
A 90-es évről, sajnos én nem vagyok se gazdag se kigyúrt így nem a tapasztalataimról vagyok híres, de tesóm azt mondja többen vannak akik nem ilyenek. Én persze nem hiszek neki, 100ból jó ha kettő nem egy mezei k*rva:D
akkor én vagyok az arany középút a ribanc és a nem ribanc között? :D én 90-es vagyok :D
amúgy ez nem évjárat kérdése....ide fajul a világ. van amelyik lányt hamarabb elkapja a gépszíj, van amelyik később adja be a derekát és van amelyik kitart :)
21L
Megpróbálok finoman fogalmazni és nem megsérteni az érzéseidet kérdező ,pedig ki szeretnélek osztani rendesen.
Először is büszkének kellene lenned arra ,hogy a lány akivel jársz ilyen értékes embernek tart téged ,hogy kitart melletted és szeret. EZT értékeld. A multját se te se ő se senki NEM TUDJA megváltoztatni. Ha ezen parázol akkor megmérgezed a kapcsolatototkat tök feleslegesen. Amúgy meg... Az a pasi aki sokat csajozik... az nemzeti hős... az a csak aki ugyanezt teszi az utolsó ribanc... micsoda képmutatás ez??? Ezenkívül... még ha csak egy anoním oldalon is de épp most kuv@ztad le a barátnődet? Miféle férfi vagy te? Fogadd el a szerelmét és értékeld a kincset amit tőle kapsz. Baromi ritka dolog a lojalitás a mai világban. Ne játszd el.
Szeretnélek addig pofozni amiíg észre nem térsz b+. Nem a lényeget látod hanem ilyen idiótaságon járatod a fejed. Sok pasija volt... NA ÉS??? Ki a véres f@szt érdekel ha most téged szeret. Ha pedig ő vallotta be ezt a pasis dolgot akkor azonnal adj neki egy nagyon finom csókot az őszinteségéért mert nehéz dolog őszintének lenni azzal akit szeretünk... különösen akkor ha az ilyen reakciót válthat ki mint belőled is tette. ÉRted egyáltalán mire akarok kilyukadni???
"Az a pasi aki sokat csajozik... az nemzeti hős... az a csak aki ugyanezt teszi az utolsó ribanc..."
ez ösztönös, nagyon régóta belénk "kódolt" viselkedésforma. minél több csajt kúrsz meg, annál nagyobb lesz a "génkészleted" túlélésének az esélye. a nőknél egy esetleges terhesség viszont nagyobb rizikóval jár, ezért sokkal jobban meg kell válogassák a partnereiket - magyarul a ribanckodás szóba se jöhet.
ma 01:16!
Tökéletesen igazad van. Nekünk meg se fordul a fejünkbe a szex általánosba... Pedig nem olyan rég volt. 22F
Kedves "seesee"!
Valóban vannak ilyenfajta vélemények a fiúkkal kapcsoaltban is, de ennek a kérdésnek nem ez volt a témája! :)
Viszont ha már felvetetted, szerintem teljesen normális, ha két ember aki kapcsolatot kezd egymással, elfogadja azt is, (hogy)ha mindkettejüknek volt szexuális előélete, és azt is ha nem, vagy csak az egyiküknek.
Véleményem szerint az a srác, aki ilyesmivel foglalkozik (hány volt, mi történt, ecetera) szerintem bajos, tuti, hogy én személy szerint rögtön dobnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!