Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy soha többé nem látom! Mit csináljak?
Nagyon bejön egy srác, akit látásból már régebb óta ismerek, de még sosem beszélgettünk. Pár napja volt egy 3 napos verseny, amin ő és én is ott voltunk. Egy koleszban voltunk 3 napon át, reggeli,ebéd,vacsora közben és a versenyen is összefutottunk néha, de nem volt semmi, csak néztük egymást (meg egy-két mosoly egymásra:)). Mikor először összefutottunk a koleszban, akkor odadobott nekem egy "hello"-t, de utána levő napokban nem beszéltünk. Úgy néz ki ez volt az utolsó találkozásunk.:( De én abba belehalnék... Hogy tudnék kapcsolatba lépni vele? Közös ismerősünk nincs.
16/L vagyok, Ő 17/F.
tudsz valami közelebbit rola? hpgy hivják,hol lakik,van e barátnöje ,stb.
esetleg iwiw.
Így utólag már azt mondom, hogy oda kellett volna mennem leszólítani, de mikor ott az alkalom, akkor nem teszem meg.:(
Amúgy régebb óta ismerjük egymást, de csak látásból, és nem szokott köszönni meg semmi ilyesmi... Csak az utóbbi időkben észrevettem, hogy gyakran rámnéz, meg mosolyog, de eddig rám sem köszönt.
Hát, ha mostanság személyesen nem fogod látni, akkor hívd fel. Igaz nem (lesz) egyszerű így beszélni valakivel, de ha nincs más "remény" és tényleg nagyon tetszik, akkor meg tudod tenni, nem? :)
Ha nincs meg a telefonszáma, akkor talán vezetékest kikeresheted.
A legjobbakat!
Sárky
elsö vgyok. szerintem nyugodtan hivd fel,bátorság.
vagy küldj neki sms-t,hogy szertnéd megismerni.valamit lépni kell ,mert elúszik a lehetöség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!