Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiatal lányok akik megengednék hogy egy idegen megfogja a mellüket? Csak úgy hogy milyen érzés? :D
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 21:38
11/37 A kérdező kommentje:
21:59, neked nem lehet írni. Mi lessz így?
2011. okt. 19. 22:10
12/37 anonim válasza:
Nekem még a kukimat is megfoghatod!
22 transzvesztita
13/37 A kérdező kommentje:
Köszi de azt megtudom a sajátomat is, ezt ajánlgasd a lányoknak :D
2011. okt. 19. 22:15
14/37 anonim válasza:
én is szeretnék mellet fogni, de csak nagy mellet, még soha nem fogtam nagy mellet,
nekem is írhatna privit 1 csaj aki megengedné, kézszüzességemet odaadnám neki :)
15/37 A kérdező kommentje:
Nekem jöhet kicsi is, csak formás legyen :D
Meg aranyos a gazdája :D
2011. okt. 19. 22:50
16/37 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: tegnap 22:05
pedig megérdemelnéd...
17/37 A kérdező kommentje:
Miért érdemelném meg, mert ilyet kérdezek?
2011. okt. 20. 15:27
18/37 Beviz Elek válasza:
Hány éves vagy cula? Anyád csecsét kéne még szívogatnod nem hülyeséget kérdezgetni. Majd ha leszel valaki, megengedik. Egyenlőre max 15 lehetsz és wowozol, tehát esélytelen.
Majka papa
19/37 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=VB-VIq6YnD4 itt a válasz. Sokan megengedik. :D
20/37 anonim válasza:
11.34 Cula???? Te hova valosi vagy???valami messzi tanyára ugye?? Miért irsz egyáltalán ha csak hülyeséget tudsz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!