Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem járok bulizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem járok bulizni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 18:48
1 2
 11/16 .:Laci:. ***** válasza:
én nem jártam bulizni, nem szerveztem helyette semmit sem mert nem engedhettem meg magamnak, sajnos szüleim elég kevés pénzből tartanak el még mindig 4ünket, de amikor csak tehetem dolgozok, hogy könnyítsek egy kicsit itthon a dolgokon, most pl meló helyett iskolába járok, ahol kapok egy német alapfokú nyelvvizsgát, egy targoncás jogosítványt és egy oks bizonyítványt, hogy elvégeztem a tanfolyamot, egy emelőgép kezelői jogsit meg oks bizonyítványt róla és mindezt úgy, hogy tök ingyen és mellé még minden hónapban utalják nekem a minimálbér 60%-át ami olyan 40K köröl van :D de sajna ez a tanfolyam mellett nem lehet nagyon semmit se csinálni, hiába tanultam az őskorban németet, rossz ez a gyorsított tempó úgy, hogy nem szavak tanulásánál kezdünk hanem egyből kérdéseket teszünk fel egymásnak, válaszolunk ragozunk meg ilyenek...és még csak 8 német óra volt 2 nap alatt...tehát nem jártam bulizni, jogsim sincs, nem motoroztam szinte sose, kocsit se vezettem, a gép előtt ültem sokat nem mindig de többet mint kellett volna, főleg azért, hogy jelenlegi barátnőmet befűzzem, mivel pesti így nem mindig megy a személyes találkozás egyenlőre, msnen beszélünk, még mindig sokat ülök a gép előtt de nem annyit mint rég, tanulni kell meg minden, jövő hónapban össze költözünk egyenlőre csak ide hozzánk, szüleim bírják meg minden aztán ha vége a tanfolyamomnak és felvesz a merci vagy a kühne-nagel(ők támogatták a képzést tehát egyik biztos felvesz) majd megyünk máshova. nem érzem azt, hogy bármi is kimaratadt volna az életemből azért mert nem jártam bulizni, 1x voltam de inkább előadó miatt :) felnőttem, maholnap már költözök szal sztem nem gáz ha vannak céljaid amiket fontosabbnak tartasz a bulik helyett vagy ha épp anyagi okok miatt nem bírsz elmenni...sajnos szémét egy világ van és a szülőket se húzhatod le mindig mert ők is csak 1 fizetést kapnak ami ha hiszitek hanem, elfogy és az sem megoldás, hogy valakinek a kicsi lánya minden hétvégén elmegy bulizni a föld alá issza magát és még ezek mellé hetente veszi a 20000es ruhákat miközbe az anyja 30kg vaságyastól...
2011. okt. 19. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
nem, de én nem bírom az otthonülős pasikat.. séta az éjszakában, rockkoncert, fesztivál, vásár, séta-séta de nem az erdőben hanem városban..
2011. okt. 19. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
18:58 vagyok. 19:56-os te egy értelmes ember lehetsz, fogod vinni valamire az életben:) Amúgy hasonló a gondolkodásunk.
2011. okt. 19. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én sem, járok sehova, mivel egyke vagyok és a szüleim nagyon féltenek nem engednek sehova. persze én 15 16 éves koromban kegyetlenül harcoltam érte h mehessek bulizni (pl: sokszor kimásztam az ablakon csak h elmehessek :D ) de egyre szigorúbbak lettek, beleuntam és nem járok sehova már 2 éve. nem is voltam azóta sehol, és az önbizalmam, a bátorságom, minden elveszett.. nővel nem voltam már 2,5 éve... e-helyett egész nap elkockulgatok és tanulgatok.
2011. okt. 19. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
jah és 18/F
2011. okt. 19. 20:49
 16/16 .:Laci:. ***** válasza:
20:11 remélem, hogy viszem valamire :) nem akarom a szüleim példáját követni, teljesen más életre vágyom, nem veszek fel semmilyen hitelt se inkább a most megszerzett nyelvvizsgámmal meg majd ez után a középfokúval kimegyek németbe és eldolgozgatok pár évet, haza jövök, veszek házat, keresek valami munkát a targoncázás pl tökéletes sztem és életem nagy részét munkával töltöm, nem kell az miatt aggódnom, hogy jajj miből lesz pénzem a jelzálogra meg ilyenekre...nincs hitel, nincs probléma, legalábbis én így gondolom már egész fiatal korom óta...majd meglátjuk mi lesz, asszony pajtás már van, ma kértem meg a kezét :) a többi már csak rajtunk múlik, hogy mennyire vadásszuk és használjuk ki a lehetőségeinket...
2011. okt. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!