Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkibe belefér a barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkibe belefér a barátja farka?

Figyelt kérdés

A barátomnak nagyon nagy farka van és legalább a negyede nem fér belém. nem panaszkodott emiatt sokat,de párszor azért megjegyezte. gondolom így nem olyan jó neki.

mit csináljunk? mással is előfordul ilyen?

L18

2011. okt. 19. 12:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen, a hosszúsággal.Nagyon széles is,de azt meg tudjuk oldani, ezért nem értem,hogy a hosszúságot miért nem.
2011. okt. 19. 12:37
 12/25 Gergo_30F ***** válasza:
100%
megváltó megoldás erre nincs, keressetek olyan pózokat (kiskanál/nagykanál pl.), ahol ez kevésbé jelent gondot. nem irigylem a srácot egyébként, így tényleg nem az igazi.
2011. okt. 19. 12:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom,hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk. Tudom,hogy így nem lehet annyira jó neki a szex. Engem nem érdekel a fájdalom, csak érdekel,hogyha nagyon erőltetjük akkor nem okozhat valami belső sérülést? Mert ha nem, csak simán fáj akkor nem érdekel.
2011. okt. 19. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkibe csak nem..
2011. okt. 19. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:

"Engem nem érdekel a fájdalom"

Márpedig a jó szex akkor jó szex, ha mindkettőtöknek az.

Amúgy a hüvely hossza fix, ez ennyi, de szerintem az élvezet nem ezen múlik, hanem a technikán.

2011. okt. 19. 12:48
 16/25 anonim ***** válasza:

[link]

Én pasimé is 22, ha vagykoroltok akkor be fog menni. Kicsike fejlesztés és te fogod a legjobban élvezni hogy ilyen szép nagy a párodnak!

2011. okt. 19. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
az én pasimnak is elég nagy van.. mármint, talán inkabb normalis.. vagy csak én szoktam meg? :DD
2011. okt. 19. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Ilyenkor örülök hogy nekem "csak" 19 centi. Pont akkora, hogy nem érem el a legtöbb lánynál a méhszájat de cirógatom :D

26F

2011. okt. 19. 13:05
 19/25 anonim ***** válasza:
mivel a hüvelyed hossza lényegében állandó -persze a rugalmassága miatt kicsit nőhet(gyerek is kifér rajta) ezért barátkozz meg a gondolattal, hogy a pasiknak a farkukon a makk az ami igazán érzékeny. a többi, hogy befér-e leginkább esztétikai, látványbeli opció.
2011. okt. 19. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:

az én pasimé 14 cm viszon marha vastag. szerintem aki nagyságról beszél az néha keveri a vastagságot a hosszúsággal. én azt mondom inkább vastag, ami jól érezhető, mint egy hosszú.

ha hosszú és vastag is az meg már nem jó mert fáj.

minden pasi itt mondogatja, hogy ígyhuszonvalahány, úgyhuszonvalahány de egy nőnek nem az kell, hogy fájjon, hanem hogy élvezze. a nők 90%ának az ideális a 15 cm körüli

most ahogy a kérdező is mondta csak a negyede fér bele a párjának a farkából. a NEGYEDE? ez a csajnak sem jó főleg a psinak nem, ak így nem élvezi a szexet

le a nagyfarkú pasikkal

23L

2011. okt. 19. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!