Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkibe belefér a barátja farka?
A barátomnak nagyon nagy farka van és legalább a negyede nem fér belém. nem panaszkodott emiatt sokat,de párszor azért megjegyezte. gondolom így nem olyan jó neki.
mit csináljunk? mással is előfordul ilyen?
L18
"Engem nem érdekel a fájdalom"
Márpedig a jó szex akkor jó szex, ha mindkettőtöknek az.
Amúgy a hüvely hossza fix, ez ennyi, de szerintem az élvezet nem ezen múlik, hanem a technikán.
Én pasimé is 22, ha vagykoroltok akkor be fog menni. Kicsike fejlesztés és te fogod a legjobban élvezni hogy ilyen szép nagy a párodnak!
Ilyenkor örülök hogy nekem "csak" 19 centi. Pont akkora, hogy nem érem el a legtöbb lánynál a méhszájat de cirógatom :D
26F
az én pasimé 14 cm viszon marha vastag. szerintem aki nagyságról beszél az néha keveri a vastagságot a hosszúsággal. én azt mondom inkább vastag, ami jól érezhető, mint egy hosszú.
ha hosszú és vastag is az meg már nem jó mert fáj.
minden pasi itt mondogatja, hogy ígyhuszonvalahány, úgyhuszonvalahány de egy nőnek nem az kell, hogy fájjon, hanem hogy élvezze. a nők 90%ának az ideális a 15 cm körüli
most ahogy a kérdező is mondta csak a negyede fér bele a párjának a farkából. a NEGYEDE? ez a csajnak sem jó főleg a psinak nem, ak így nem élvezi a szexet
le a nagyfarkú pasikkal
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!