Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon annak szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon annak szoktatok szülinapi köszöntést írni aki érdekel titeket, vagy mindenkinek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek írtok üzenetet, vagy csak annak aki érdekel titeket, akit kedveltek?

Pl van aki rengeteg üzenetet kap, annak ennyi haverja van vagy mi?

2011. okt. 18. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
21.04 vagyok. ugyan miér lenne gáz? az összes ismerösöm ismerem szemelyesen. 56 van osszesen, nem vagyok en ilyen legyen 2000ismerosom o dejo:D
2011. okt. 18. 21:28
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is gyökér vagy!
2011. okt. 18. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem hétfőn volt a szülinapom és 54en írtak: barátaim, volt osztálytársaim, egyetemi csoporttársak, volt tanáraim közül páran. És nagyon jólesett, még akkoris, ha néhányukról tudtam, hogy csak azért írtak, mert a fészbúk jelezte.

Ha valakinek szülinapja van, akkor írok neki, de csak akkor, ha tényleg ismerősöm, nem csak egyszer látott, bejelölt, vagy nem is beszéltem vele már évek óta. Tehát olyannak, aki amúgy is "beszélőviszonyban" van velem. Egy üzenőfali bejegyzés miatt még se képmutató nem leszek, se hősszerelmes, aki alig várja, hogy megqúrassa magát az illetővel.

2011. okt. 19. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyanoknak akiket szemelyesen is felkoszontenek, barataimnak, haveroknak, meg akiket birok es szoktam veluk beszelgetni. A tobbire meg en is szarok, meg ha irt is nekem valamikor koszontot.
2012. márc. 11. 06:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek írok(300ismerősöm van). Még ha nem is ismerem annyira az illetőt, egy szülinapi köszöntés miatt még nem kell levonni azt, hogy nyalok neki.

16l

2012. ápr. 5. 12:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas, hogy írsz olyannak, akit gyakorlatilag nem is ismersz! Képmutatás a javából!
2012. ápr. 5. 13:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz dolog,mindenkinek írogatni:D

Főleg mikor pl Katalin nap van,és a sok idióta beszúrja vagy 10 Katalin nevű ismerősét egy üzenetben.Ez mi,ha nem gáz?

Még arra sem vette a fáradságot,hogy külön írjon nekik.

De ha meg nem olyan fontos ismerős,akkor minek?De komolyan.

Másrészt elég személytelen,de ha tényleg nincs rá más mód,akkor sem kell mindenkinek,csak mert kijelzi.

A facebook egy butaságmérő,nem több.

2013. nov. 25. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges, en nem irok senkinek, annyi ertesitesem van h fel se szokott tunni, vagy epp be se lepek, masreszt a fbot arra hasznalom, h tudjak nehany ismerosommel ott chatelni, es kovetek nehany oldalt, csoportot, ami erdekel, es ott szoktam mint amikor regen felmentel egy startlapra, legorgetni, megnezni a hireket, dumalni, vitazni ezzel azzal. Ha tetszik vmi tartalom elolvasom, megnezem. A maganeletem meg egyebkent elem, ennyi erovel mindenkinek irhatnak emailt vagy smst is, most a feszbuk miben mas? Egy egyszeru oldal az is, amit az ember funkcionalisan hasznal, en ezekre a funkciokra. Egyszer koszontotem az unokatesom, amikor epp nem tudtunk atmenni hozza, h tudja, h azert gondoltam ra, de azt is sztem chatben nem irkalok a falara. Ez az egesz olyan mesterkelt, aztan lehet mericskelni h jaj kire mennyien gondoltak,hany tok jelentektelen boldog szulinapot uzit kapott. Aztan valaszolj mindre meg lajkold be,mert az illik h reagalsz. Idopocsekolas, a szulinapot eld meg valos partyn azt kesz.
2018. máj. 14. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak azoknak írok akiknek fontos és érdekelnek
2023. márc. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!