Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajógyárin melyik szórakozóhelyre engednek be 16 évesen? és a white angel 16os?
ugy öltözök meg ugy sminkelek hogy többnek nézzek ki, de a 30as nőktől is kérik a személyit... :/ akkor tőlem miért ne? igen szoktam 18as személyiket kérni, de az illető nem mindig szokta odaadni, mert neki is kell néha :D
köszi a válaszaitokat :D
jaj istenem hova jutottunk xdd ezek a kommentek meghalok..
minthogyha ti nem lettetek volna sose 16 évesek :'DD
hajógyári sziget egyébként nem szar hely, eddig ott 1 ember vesztette életét és nem akarok paraszt lenni de megérdemelte, ugyanis aki akkora idióta hogy ilyen rossz hírű helyen olyan részegre leissza magát hogy magáról sem tud az megérdemli. aki hülye haljon meg. ez most kicsit drasztikusan hangzik tőlem, de a lényege az, hogy a piával vigyázni kell.
kedves kérdező! én nem sokára töltöm be a 18-at és hát egész nyáron voltam többször is hajógyárin. voltam white-ba is. mindig beengedtek akárhányszor mentem. egyszer volt hogy mondták hogy nem vagy 18 akkor jó takarodj, de aztán addig rágtam a fülüket míg beengedtek xdd. azt mondták hogy aki erősen elmúlt 16 az már bemehet.
aztán legutóljára mikor hajógyárira mentem akkor már nem engedtek be. azt mondták nagyon sajnálják de szigorítás volt. úgyhogy mostmár esélytelen hogy beengedjenek 18 alatt, ha csak nem egyik szülőddel mész. (nem viccelek, ismerek több embert is akinek az anyja nagyon partyface és együtt járnak a lányával/fiával bulizni moriligetre meg hajógyárira.)
white angellel nem tudom mi a helyzet. talán a nyitóbulit megkockáztatom. gyengébbeknek: white nem hajógyárin van. szóval nem tudom hogy a szigorítás kiterjedt-e arra is.
amúgy meg aki azt írta hogy azért megyünk a hajógyárira mert az a menő akkor elmondom neki hogy nem. csak azért mert ott jó bulik vannak. én már nagyon sokszor voltam hajógyárin, és erről kb csak azok tudnak akik velem jöttek bulizni. ez nem csak arról szól hogy felvágjon az ember, hanem hogy jól érezze magát. persze vannak fiatalok akik erre verik.. de hát most mit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!