Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mesélj égő sztorikat!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélj égő sztorikat!?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 10-18 18:51

Milyen motor volt?Ugye nem esett a mocinak baja? :)

Nagyon mákod van hogy így halásztál és már hogy 6 éve melletted van az aki segített neked!

Én storym:Lerobantam kocsival,természetesen nem akárhol hanem az útszéli lányok mellett... :) Általában mindig mákom volt az ilyen dolgokban... :)

2011. okt. 23. 18:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Múlt héten szembe jött velem a kiszemelt pasi a folyosón. Nagyon tetszett a helyzet, szemeztünk, erre én szerencsétlen megbotlottam egy táskában. Nem tudom hogy csináltam, valahogy ugrottam is egyet. Nem egy rendkívüli eset, de olyan mérges voltam magamra... :D
2011. okt. 23. 20:41
 13/17 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%

Gondoltam, megsürgetem egy picit a barátomat és felhívom. Csörgetem ezerrel, semmi. Hívom újra, vagy húsz csörgés után végre felveszi, én meg rákezdtem, hogy mivan bébi, mikor érsz már ide, mert már rohadtúl be vagyok indulva, erre megszólal egy hang, hogy éppen fürdik, de majd átadja az üzenetet. Az apja volt...

A másik égésem nem rég volt. Rohanok reggel suliba és a liftben jött rám, hogy megigazítsam a betétemet. Nyúlkálok be lelkesen, mikor hirtelen megállt a lift és a negyediken száll be az öreg papa, én meg éppen mászok ki a nacimból és gombolnám össze. Az meg csak nézett, hogy mi van velem. Fúú, de égett a pofám :D

2011. okt. 23. 20:51
 14/17 seesee ***** válasza:
66%

Az ünnepségen szinte már az egész suli lent volt aulába, én meg az akkor frissen kapott magassarkúmban szó szerint vonultam le a lépcsőn, jó hangosan nevetgélve a barátnőmmel, hogy mindenki rám figyeljen, mire megbotlottam, és bukfencezve legurultam a lépcsőről... Gondolom mondanom sem kell, hogy sírva röhögtek. Nem tehettem mást, így nevettem én is!

Olyan is volt, hogy reggel indulás előtt hajlakk helyett légfrissítőt fújtam a hajamra.

2011. okt. 23. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:

seesee!

Sexy lehetett a reggeli légfrissítőnek az illata :)

Szal akkor Te is amolyan beképzelt csaj voltál mikor elesté?sebaj isten mindenért megbüntet :)

2011. okt. 24. 07:26
 16/17 seesee ***** válasza:
50%

Nem voltam beképzelt, csak mint a tinik, én is szerettem volna egy kis figyelmet! :) Még túl jó külsejű lány sem voltam, így persze, hogy az első magassarkú viselésénél fel akartam hívni magamra a figyelmet. :D

A légfrissítő.. hát igen.. főleg, hogy nem is vettem észre, hogy azt fújtam, úgy siettem. A barátnőm jött rá, meg aztán mindenki! :)

Mindenkinek vannak szerintem ilyen történetei. És ezek még a mulatságosak, de azért vannak olyanok is, amiken még a mai napig sem tudok nevetni..

2011. okt. 24. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Seesee!

Szerintem nézzed mindennek a jobbik oldalát!!!

Tudod...a pohár nem félig üres hanem félig tele... :)

2011. okt. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!