Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha a péniszetek rövidebb lenne öt centivel?

Figyelt kérdés
Tehát mindenkinek a jelenlegi méretéhez képest. Persze úgy értem, hogy csak az övé, a körülötte élőké és az átlag nem változna. Változtatna ez a szexuális életeteken, szexuális irányultságotokon, udvarlási szokásaitokon, mások előtti viselkedéseteken stb.?
2011. okt. 17. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Átlagos méretem van (17cm), így szerencsére sosem volt komplexusom a farkam miatt. 12-vel azért már lehet, hogy aggódnék, de azért az sem röhejesen kicsi, nem hiszem, hogy túl sok minden változna.
2011. okt. 17. 20:47
 12/22 A kérdező kommentje:

tomcsa4:

Miért, már most annyira kicsi?...

20:47 (az első):

Mármint kutyapózra? Mert az elvileg előnyösebb kicsi pénisz esetén. Vagy szó szerint gondolod, hogy a nőknél már nem lenne esélyed vele?

20:47 (a második):

Köszi! Ilyen bővebb válaszokra gondoltam igazából. :)

2011. okt. 17. 20:54
 13/22 anonim ***** válasza:

25x tobb kerdes lenne h: Lanyok, milyen ez a meret???

amugy nem sokat valtozna, azt is tudnam hasznalni

2011. okt. 17. 21:00
 14/22 anonim ***** válasza:
hat en lehet megbolondulnek akkor :)) igy is nagyon kicsi de 7 cmel nemtudom mit lehetne kezdeni...
2011. okt. 17. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
max nem csajoznék mert így sem a legnagyobb..
2011. okt. 17. 21:12
 16/22 A kérdező kommentje:

andrysh:

Csak a tiéd csökkenne, másoké nem. Direkt így tettem fel a kérdést. :P

21:01:

Juj, hát igen, az már tényleg a viccbeli királylány esetéhez közelít...

21:12:

Na, ez az első ilyen jellegű válasz. Tényleg hajlandó lennél lemondani a csajozásról, csak hogy ne kerülj kínos szituációba vele? És képes lennél lemondani a szexről hosszú távon?

2011. okt. 17. 21:22
 17/22 Matthew Shepherd válasza:
akkor már csak 2 méter 5 centi lenne :)
2011. okt. 17. 22:45
 18/22 A kérdező kommentje:

22:45

Nem a magasságodat kérdeztem, te melák, hanem a farkincádat! :P

2011. okt. 17. 23:16
 19/22 anonim ***** válasza:
En hosszu hosszu eveken at hittem azt, hogy az en jelenlegi peniszmeretem (15 cm mereven) a "rohejesen es szanalmasan kicsi" kategoriaba esik es komoly onbizalomhianyom es komplexusaim vannak mar igy is miatta... valoszinuleg egy 10 centissel is ugyanez lenne a helyzet!
2011. okt. 17. 23:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sűrűbben használnám a nyelvem.
2011. okt. 17. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!