Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak azok a szinlgi fiúk akik nem akarnak már szinglik lenni de nincs senkijük?
Figyelt kérdés
Olyan rossz,hogy már 2,3 éve nincs baratnöm és nincs senki aki randizna velem...Akár hova nézek mindenkinek van párja és mindenki boldod.Pedig rendes vagyok magas,kék szemü szerintem nincs baj velem...Mit csináljak,hogy ne akarjak barátnöt ? Mivel kössem le magam ? 16Fiú2011. okt. 17. 19:13
11/19 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet. Lenne kedved beszélgetni?:D
L/16
12/19 anonim válasza:
elküldtem privátba az msn címemet, hátha :)
13/19 A kérdező kommentje:
van kedvem beszelgetni :)
akinek van kedve az irjon hatha :D
2011. okt. 17. 20:31
15/19 A kérdező kommentje:
bocsi kicsit bena vagyok.amugy vissza irtam mar :)
2011. okt. 17. 20:38
16/19 anonim válasza:
inaktív ez a gyakoris email címem asszem mert 1 éve nem léptem be.xd csak innen gyikről tudok róla üzenetet küldeni.xd
17/19 A kérdező kommentje:
nincs msn-em csak facebook-om :S szoval ha neked jo ha facen beszelgetünk akkor küld el a fbodat :)
2011. okt. 17. 20:44
18/19 anonim válasza:
én meg a fészbuk chatet nem szeretem :/ de azért elküldtem :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!