Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Vannak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Vannak itt olyanok közületek, akik félénkek, csendesek, értelmesek, de emellett szépek, karcsúak is egyben?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakran találkozik ez a két véglet? Kinek mi a tapasztalata?
2011. okt. 16. 22:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

00:28

Nyilván nem mindig függ össze, de nem is általánosságban értettem.

Azért ha egyetemre jársz (nem fizetősre), és ott jól teljesítesz, akkor nem lehetsz buta - vagyis értelmes vagy.

Buta nem is, max. szakbarbár.

2011. okt. 17. 03:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Én :)
2011. okt. 17. 13:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát mivel én alacsony vagyok (165cm magas) így velem egymagas vagy alacsonyabb lányokat szoktam nézegetni.

Ja és nálam az arc nagyon fontos, sokat elárul, ha egy lány arcába, szemeibe nézek, akármilyen hihetetlen én azt szoktam megnézni először nem a feneket, melleket ha komolyan keresgélek. Mindig keresem a szemkontaktust és olyankor más nem érdekel a lányon.

A nevetés az nálam is nagyon fontos, haverokat mindig jól szórakoztatom, de vadidegenek előtt inkább én is csendes, intelligens, visszafogott úriember, diplomata típusú figura vagyok.

Egy kicsit olyannak mondanám magam személyiségre, mint a kaméleon. Sokszínű egyéniség vagyok. xD

Aki úgy gondolja, hogy szívesen ismerkedne, nyugodtan írjon privát üzit, mindenkinek válaszolok!

Élő ismerkedés híve vagyok, de mostanság nem mindig van időm élőben terepre járni, úgyhogy marad addig is a net.

Hajdú-Bihar előnyben!

2011. okt. 17. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz ahhoz ,hogy csendes legyen és félénk?Ennek oka van.Inkább gyanús.Esetleg könnyebben a hatalmadba tudod keríteni és kihasználni?

Amúgy tényleg igaz,hogy aki csendes,visszahúzódott az nem olyan párt választ kpzzéz-mkjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2011. nov. 10. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz,hogy félénk legyen?Megakarod verni?

Az biztos igaz,hogy aki csendes az nem jön össze arrogánssal normális esetbe.Ha a igen az kóros.Én is csendes kategóriába tartozok.A párom is az és ő a hozzámvaló.

2011. nov. 10. 13:43
 16/17 anonim válasza:

Annyira csendes nem vagyok, inkább társaságtól függ. És szerintem nem is vagyok csúnya alkatilag sem, az arcom is szép( állítólag. De mások is momdták már) .

És rengeteg minden érdekel, vadászom mindenhonnan a tudományos/kulturális infókat. Ugyanakkor a művészetek is érdekelnek.

A legjobb barátnőm olyan, amilyent írtál: csendes, okos, szerény, karcsú és gyönyörű.

Tudod errefelé még sok az ilyen lány.

Hogy hol? Hát Erdélyben. Még inkáb Székelyföldön.

16/L

2014. ápr. 22. 09:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos, itt is csak a falvakon, és a kis városokban. Az olyan városokban, mint pl. Kolozsvár ugyanolyan e helyzet, mint az anyaországban :)

Egy kolozsvári (16F)

2014. jún. 27. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!