Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Kozos tema nelkul is megy?
figy ez elég nagy ciki mert ha semmi közös téma nincs akkor 1-2 randiig lehet húzni h mi itt írunk témákat és azokról beszéltek de ez hamar kimerül.
bejösztök egymásnak mm tetszik a másik külsőleg.
hát nem tudom h kéne e ezt erőltetni.
bocsi de nekem ez a véleményem.
ja és nekem pl van egy srác akivel tényleg órákat képesek vagyunk beszélgetni szinte csak arról h mit csináltunk ma stb.
Közös téma nélkül nagyon nehéz, DE az, hogy most épp még nincs, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Kipróbálhatjátok pl. egymás hobbijait, meghallgathatjátok egymás kedvenc zenéit, olvashatjátok egymás könyveit, nézhetitek egymás filmjeit, stb., hátha lesz, ami megtetszik, és akkor az máris közös téma. Ugyanígy beszélgethettek róla, hogy melyikőtöket mi érdekli, hátha ott is lesznek átfedések. Új dolgokat meg eleve együtt próbálhattok ki...
És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!