Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Milyen ruha izgat fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen ruha izgat fel titeket? Milyen darabok indítják be a fantáziátokat? (És itt most nem a fehérneműre gondolok. )

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 17:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem az én stílusom az ilyen, de azért köszi. :)
2011. okt. 18. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
szivesen,de nem tudtam,ugyhogy bocsi.de akkor mondjál valamit hogy milyen a stílusod,mert úgy talán tudok olyat mondani.persze ha még szükséged van segítségre.szivesen keresgetek még ha akarod.de am hány évesek vagytok?
2011. okt. 18. 19:08
 23/28 A kérdező kommentje:

Hát nem tudnám pontosan leírni a stílusomat. Egyszerű, de nőies. Szeretem a divatos darabokat is, de csak azért nem veszek meg valamit, mert mindenkinek olyanja van és mert az a divat. Hanem mert tetszik, és jól érzem magam benne. :)

Muszáj a kor? :) 18 körül... :)

2011. okt. 18. 19:17
 24/28 anonim ***** válasza:

Jó is a papucs egy szép női lábfejen, csak az a baj, hogy nagyon kevés ember tud normálisan menni. Össze-vissza csoszognak, mint a 80 éves nagyapám. Kiemeli a béna mozgást. (De mivel 16 vagy és nálatok ez elfogadott, természetes, ezért mindegy.)

Egy nő legyen elegáns vagy lazán elegáns. Egy csaj csak laza tud lenni.

2011. okt. 18. 19:33
 25/28 anonim ***** válasza:
végüli jogos amit mondasz előző.18-tól idősebb,vagy fiatalabb vagy?csak azért fontos,hogy tudjak mihez viszonyítani,mert szerintem ez korosztályonként változik a pasi gondolom akkor 22-23.tehát neki már nem jönnek be azok a dolgok amik az én korosztályomnak,ezért akartam tudni,de te ismered.esetleg linket nem tudsz.mutatni hogy mi a stílusod?mert úgy keresnék én/mi is.de azt úgy veszem ki itt hogy te a testeddel meg vagy elégedve,tehát feltételezem nem ok nélkül,ha a pasinak szimpatikus vagy,akkor az már nem lesz olyan fontos hogy mi van rajtad,csak valami feszülősebb legyen szerintem.az ellen nics kifogásod?tök mindegy milyen,csak lássa az melleid és a segged formáját(bocsi a fogalmazásért,nem akarok bunkó lenni a látszat ellenére)és majd írd le a fejleményt mindenképpen hogy mi lett.jó?
2011. okt. 18. 20:42
 26/28 A kérdező kommentje:

Fiatalabb, de nem sokkal. :) És ő is ez a korosztály.

Hát anno szimpatikus voltam neki. És hát voltak is dolgok, de az élet nem úgy akarta, ahogy én... Na mindegy, ebbe most nem megyek bele.

A feszülős ellen persze, nincs kifogásom. Írtam is hogy cicanaci valami rövid szoknyával. :)

Egyátalán nem volt bunkó megfogalmazás, és köszi a segítséget.

Majd megírom, de szerintem nem lesz semmi. :S

Pl. ilyen: [link]

2011. okt. 18. 20:50
 27/28 anonim ***** válasza:

akkor jobb is hogy veled kb egy idős.......

igen,megfeledkeztem róla hogy írtad.cicanaci+miniszoknya?az merész,de qrva jó szerintem.az hogy anno az nagyon régen volt?mert ha nem akkor nem valószínű hogy sokat változtak az érzései mondjuk 1-2 év alatt.mért ne lenne semmi?ne így állj hozzá ha akarsz valamit.amit linkeltél képet az nekem nem nagyon valahogy,de még holnap megpróbálok egy kisértletet tenni és keresek egy pár olyan cuccot ami talán közelebb áll hozzád.

16/F

2011. okt. 18. 21:24
 28/28 A kérdező kommentje:

1-2 év... :)

Ja, amit belinkeltem, az a hétköznapi stílusom. :D Szóval nem így fogok menni. :D

2011. okt. 19. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!