Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e esélyem még? és ha igen hogyan tudna egy olyan fiú mint én egy lánnyal összejönni?
Sziasztok. Van egy lány(17) akivel péntekente suli után találkozok mert általában akkor érünk rá de előtte azért mindig megkérdezem msn-en hogy rá e ér. Mostanság már nagyon régen találkoztunk igaz készül gőzerővel az előrehozott érettségire is. De én jól éreztem vele magam ahányszor találkoztunk. Volt hogy elhívtam dvd-ézni, akkor barátnőivel ment moziba és hívott hogy menjek én is el is mentem vele. Most jutottam oda hogy szeretnék vele járni de hát én visszahúzódó típus vagyok és nem tudom hogy kéne :/ igaz még soha nem volt barátnőm ... meg van egy olyan érzésem hogy mostmár veszet fejsze az egész mert sokáig húztam a dolgot vagy nem is tudom. SEGÍTSETEK.
18/F
Szia,
amíg a lány nem utasított vissza, addig nincs veszett ügy! Ha a lánynak nincs senkije, akkor hívd el randizni valahova barátnők nélkül. Nehéz lesz, főleg ha félénk vagy, de szorítsd össze a fogadat, és tedd meg!
Ha ő is jól érzi magát veled, tetszel neki, akkor igent fog mondani a randira!
Neked kell lépni először!
Sok sikert :)
Mimi (25/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!