Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha tapadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha tapadnak rám a férfiak?

Figyelt kérdés
Elég nagyképűnek hangozhat a mondatom, nem akartam hogy ez legyen, de igy volt legegyszerűbb... Szó szerint tapadnak rám. De nem vagyok külsőre semmi különös, átlagosnak mondanám magam. Volt, aki rondának mondott, volt aki szépnek. Én nem tudom melyik vagyok, de már nem is érdekel. Mindenesetre alacsony vagyok,pattanásaim vannak olykor, és szükségem lenne egy fogszabira is, csak nincs pénzem. Élvezem az életet. És tapadnak rám a pasik. És ez őszintén szólva zavar.
2011. okt. 14. 23:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi leeht benned akkor az a nagy vonzerő.

De kíváncsi vagyok rád.

Képcserében benne vagy?

Ha igen írj üzit, megmondom őszintén, hogy miért tapadhatnak rád annyira.

2011. okt. 14. 23:50
 22/27 anonim ***** válasza:

all star meg deszkás cipő? :D hát akkor te nem lehetsz több 15nél :D és sztem a férfiak alatt a kis 15 éves kisfiúkat érted..

bocsi,de az egyik kommentedből ez jött le:)

cáfolj,ha nem igaz

2011. okt. 15. 00:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet, majd én megmondom szép vagy -e.

Ennyit tudok tenni nem többet :D

2011. okt. 15. 00:40
 24/27 anonim ***** válasza:
az én mellbőségem 96 mégse tetszek semminek,valószínűleg szép az arcod.. ennyi
2011. okt. 15. 01:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?mert a leírás ráillik arra a ribire,akivel megcsalt a férjem.Ragyás,pattanásos arcú. diónyi mellekkel...

Nem értem, mit evett rajta...

2011. okt. 15. 06:45
 26/27 IQnindzsa ***** válasza:

Szerintem a kulcs az amit írtál : Élvezem az életet.

Ennyi. Aki jól érzi magát a bőrében abból ez árad. Nézhetsz ki akárhogy is, ha ez az érzés árad belőled. Olyan ez mint egy mágnes. Vonzza az embereket. A te esetedben a pasikat.

Nagyon nem tudsz ellene tenni. Esetleg megtanulod ,hogyan lehet finoman eltessékelni őket az útból. :D

2011. okt. 15. 08:40
 27/27 A kérdező kommentje:
A kor lemaradt, 23 vagyok.
2011. okt. 15. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!