Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Miért nem kedveltek engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért nem kedveltek engem?

Figyelt kérdés
Ha volna több pénzem kedvelnétek?Vagy esetleg én sem kedveljelek benneteket?
2011. okt. 14. 20:17
1 2 3
 11/21 mus musculus ***** válasza:
85%
Oké, akkor én meg abban vagyok teljesen biztos, hogy kizárólag csicskának és szexrabszolgának kell neked egy nő, ebből kifolyólag külsőre mész, vagyis feszes kreol bőr, kerek segg, széles csípő, nagy mellek, modellalkat (most az ideált írtam le). Meg ne próbáld letagadni, mert én ezt tudom, egy tény és megcáfolhatatlan.
2011. okt. 14. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
Mi férfiak ismerjük magukat, ellentétben veletek. Számtalanszor előfordul, h elmondjátok milyen pasi kell nektek (tipikusan kedves, megértő, intelligens, stb.), aztán tök mással jöttök össze (tipikusan jóképű, gazdag, bunkó, stb.). Ha egy férfinak nagymellű plázacica kell, akkor legalább azt is mondja.
2011. okt. 14. 21:22
 13/21 mus musculus ***** válasza:

És arra nem gondoltál, hogy ennek a társadalmi megítélés lehet az oka? Ha egy nő kimondaná, hogy bocs, de én egy vastag f*szfejű parasztra pályázom, ribancnak néznétek, nem? Eközben a pasik maximálisan meg vannak értve, ha csak élő "guminőt" látnak a párjukban, elvégre a nők másra nem jók...

De(!) fontos megjegyeznem az általam oly' gyakran ismételgetett mondatot: átlagot vonni lehet, de általánosítani nem, vagyis az XX kromoszómájúak éppúgy nem egyformák, mint hímnemű társaik, hangozzon ez bármilyen hihetetlenül is.

2011. okt. 14. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Majd ha 1x találkozom olyan nővel, akinek számít vmi a külsőn és a pénzen kívül, akkor elhiszem, h nem mind egyforma ;)
2011. okt. 14. 21:33
 15/21 mus musculus ***** válasza:
Miért, eddig hány nőt ismertél meg ALAPOSAN?
2011. okt. 14. 21:46
 16/21 mus musculus ***** válasza:
100%
Amúgy ne aggódj, én sem találkoztam még olyan pasival, akiről egyik beszélgetésünk alkalmával ne derült volna ki, hogy a külső a legmérvadóbb számára, úgyhogy ennyi erővel én is generalizálhatnék.
2011. okt. 14. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
És te hány pasiból indulsz ki? Mert én legalább 100 csajból, annak legalább fele egyébként normális.
2011. okt. 15. 08:32
 18/21 mus musculus ***** válasza:
És azt a 100 csajt te gyökeresen ismerted ki? Mert ha csak ilyen felszínes ökörködésekről van szó, én is ugyanezt a számot tudom visszamondani neked. Az általam úgy igazán kielemezett pasik száma egészen pontosan 11.
2011. okt. 15. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
mutatok én csajok nektek képet magamról, tuti, hogy 10-ből 9 egyből elutasít, mert nem jövök be külsőre, a maradék egy meg csak szánalomból hazudik
2011. okt. 16. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:
2011. okt. 16. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!