Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak! Gond az nektek, ha egy nő félig meddig hisz a horoszkópban?
Tudom, talán hülye kérdés, de annyian írjátok, hogy baromság a horoszkóp, amivel tökéletesen egyet is értek, de néha, amikor jót ír, akkor hiszek benne. Amikor számomra kedvezőtlen akkor pedig egyszerűen hülyeségnek érzem.
Nem gondolom, hogy ez hatalmas probléma, de az ismerős férfiak könnyesre röhögték magukat ezen. Ez most tényleg ennyire égő?
szerintem is gaz, foleg ha felnott vagy.
egyszer ismerkedtem 1 ilyen lannyal, de par nap utan mar kiabrandito volt a viselkedese
Na végre :D Én is ezen filózok.
Biztosan van valamiféle valóságalapja, de nem pénzszerzési dolgokban. (Azért jó benne reménykedni, akármekkora f*szság is ez). Szóval a csillagok szerintem hamarabb voltak, mint a pénz, mint fizető eszköz. A kedvre lehet hatással és az optimizmusra, pesszimizmusra, akár a rossz idő,de pénzre..
A fekete lyuktól kislány koromban féltem, akkor sem bírtam ki, hogy ne olvassak utána :D
Szóval értem én hogy hülyeség, de mégis boldoggá tesz a tudat, hogy mi van ha mégis :) Meg olyan jó érzés négylevelű lóherét találni, tényleg elhiszem, hogy szerencsés lesz.
Van szerencsés horgászbotom is. Akkor süllőt fogtam vele, hogy megirigyelték a férfi horgászok :) Szóval ilyen szinten elhiszem a lelkem megnyugtatása végett:)
Csak olyan furcsa volt, hogy ezért kiröhögtek, én azt hittem ez nem vicces és hogy nem olyan ritka ez, hogy röhejes legyen :)
Ha agy nélkül hisz benne akkor az de ha csak úgy látja h mégis igaz akkor oké.
Hozzáteszem kevés jó horoszkóp létezik!
A legtöbb olyan, hogy "ha a mérleg egyszál pólóban bőrig ázik, könnyen megfázhat". (Na ja, mint mindenki!)
nem gond, nem égő
de engem spec qurvára nem érdekel
viszont azt nem szeretem ha valaki ezzel jön hogy te milyen jegyben születtél, meg neked most ezt és ezt írta a horoszkóp,
meg ha te nyilas vagy én meg bak, akkor mi jó (rossz) pár lennénk
és hasonlók
az ilyen szerintem hülyeség, de ha valakit ez érdekel olvasgassa
Jajj, nem engem soha nem irányított ilyesmi és el sem viselném,ha a páromat ez irányítaná, pusztán örülök, ha jót ír. Nem hiszek abban, hogy csak akkor lesz szerencsém,ha kézen állva megyek dolgozni például.
Szóval egyáltalán nem ilyen szinten van erről szó :)
Ha ez nem befolyásolja az életedet és pusztán csak reményt ad, akkor nincs gond. Mellesleg ez az egész onnan származik, hogy az ókori filozófusok, pl Platón úgy gondolták, hogy a testünk tűzből és földből áll( van alapja, hiszen bomláskor is hőt adunk le) és ezt az élettelen testet egy lélek tölti ki, amit a főisten (pl zeusz) kiemel az ideák világából és belehajítja a testbe. Repülés közben ennek a léleknek az egyébként jellemtelensége átalakul azáltal, hogy milyen csillagok ill. bolygók mellett halad el. Ezek adják meg a lélek tulajdonságát, ezek álltal lehet jósolni a csillagok és bolygók állásából, hogy jelenleg milyen a szerencséje, hangulata, stb. egy adott csillagjegy alatt született embernek. Én ezért nem hiszek ebben :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!