Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van mindez? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van mindez? Miert vagyok bizonytalan?

Figyelt kérdés

Bizonytalaaan...nem megfelelo szo ra,de mast nem talaltam.

Az a helyzet hogy van egy fium akivel 8 honapja vagyunk eggyut.Szeretjuk egymast.O elotte vot egy masik fium (5ho.) az elso pasim volt.Barmint megadtam volna erte.Szerelmes voltam.Annyira hogy azt nem lehet szavakkal leirni.Sokat szenvedtem melete.O nem szeretett,de erre csak kesobb jottem ra.Akarmennyit szenvedtem nem hagytam ott.Szerettem,nem kicsit..Megcsalt elhagyott csusagolt velem.Sok mindenen mentem keresztul vele.Nehezen felejtettem el de sikerult.Azt hiszem.Oszejottem ezzel a masik fiuval aki olyan szerelmes belem hogy 2 metert nem lat elore.Orulok neki.Enis szeretem ot.Kb 1 honapja kiderult hogy a volt baratomnak hianyzok es banja hogy szakitott.Az elejen meg nem erdekelt.De mindenkinek terjeszti es folyton nez es mosolyog.Mostmar nemtudom mit erzek.Ha ki akarnak is vele bekulni akkor sem tennem mert megcsalt es nallam ennel ocsmanyabb dolog nincs.Tudom hogy szeret.Rajott hogy massal is boldog tudok lenni,es ez a baja.De olyan rossz:( Nem tudom leirni nektek mit is erzek pontosan... Nagyon szeretem a mostani baratomat de a regi irant meg nemtudom mit erzek.Lehet hogy tudom,csak nem merem magamnak bevallani ess igy nem vilagos nekemsem.Veletek volt mar ilyen?Szerintetek most mivan?

2009. ápr. 30. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:
a régi barátod csak össze akar téged zavarni, ne dőlj be neki. az már egy lezárt kapcsolat. amikor együtt voltatok nem érdekelted, most meg hogy barátod van és látja h mással vagy boldog, egyből érdekled. ez ilyen felszínes kapcsolat lenne. legyél boldog a mostani pároddal, és legyen eszedben, hogy az első fiú, akinek odaadtad szíved-lelked, nem volt képes megbecsülni.. legyél erős, tudom ez ilyenkor nehéz, de pár év múlva ha majd visszagondolsz a szituációra, látni fogod, h jól döntöttél :)
2009. ápr. 30. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

ez csak ezért van mert nem pihented még ki az előző barátodat. volt már velem is persze. nekem szerencsére az exem elköltözött jó messzire és most boldog vagyok a barátommal:)

ha nem baj akkor tanácsot is adnék: az exedet felejtsd el! verd ki a fejedből! megcsalt!(engem is az exem:S) kerüld jó messziről és ne legyél olyan hülye hogy visszamenj hozzá! sok sikert! puszi

2009. ápr. 30. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!