Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babaolaj kérdése:
Masszázshoz keresek lány alanyokat, de hol vannak?
Figyelt kérdés
Masszázshoz keresek olyan lányokat, akik szeretik, ha masszírozzák. Viszont nem nagyon jelentkeznek...
De vannak lányok akiket nyugodtan maszírozhatsz,csak kicsit drágák óránként.
2011. okt. 13. 09:26
2/14 A kérdező kommentje:
Majd fizetőshöz megyek?! :) Kössz, nem.
Amúgy fel lehet építeni a bizalmat, nem kell egyből beleugrani.
2011. okt. 13. 09:33
3/14 anonim válasza:
Bocs, de eszembe nem jutna valakihez elmenni, aki arra keres lányokat,hogy maszírozhassa őket. Minek?
2011. okt. 13. 09:34
4/14 anonim válasza:
Bocs, de kb. ilyenek az őrült sorozatgyilkosok... Mi vagy te, hátfetisiszta?
Biztos, hogy nem mennék hozzád, sőt, kerülnélek.
2011. okt. 13. 09:43
5/14 anonim válasza:
Én éppenséggel szeretem ha masszíroznak, de így ismeretlenül én se mennék hozzád + öreg is vagy hozzám, ki tudja, lehet, hogy pedofil vagy, vagy bármi. Szóval így nem. Esetleg ha látásból ismernélek és tudnám, hogy normális vagy!
2011. okt. 13. 10:09
6/14 A kérdező kommentje:
Természetesen szó nincs sorozatgyilkosról, meg pedofíliáról sem, egy tök normális srác vagyok. Persze neten keresztül egyből a legdurvábbra kell gondolni, s akkor nem ér csalódás.
A bizalom kiépítésére számos biztonságos megoldás van, ezen lépések teljesen rendben vannak a részemről is, hogy legalább látásból ismerjük egymást.
Inkább az lehet a baj, hogy "túl szép, hogy igaz legyen", aztán jönnek a krimikben látott gondolatok, mert ugye, az életben is úgy van.
Viszont, aki kellően bátor az első lépéshez, nem fogja csalódás érni. ;)
2011. okt. 13. 10:22
7/14 anonim válasza:
Miért nincs barátnőd? Őt gyakran masszírozhatnád. Lehet, hogy normális pasi vagy, de ez így ilyen formában valóban nagyon hülyén jön ki. A mai világban meg ki tudja. Csak a hírek... Agyonverte, agyonlőtte, leszúrta, megerőszakolta, zsákba csomagolva találták... Ne csodálkozz a reakciókon, mert ez így olyan „cukros bácsis”. Ha egy olyannak veted fel, aki ismer, akkor Ő még bele is egyezhet, bár Ő meg azt gondolhatja, hogy szexet akarsz Tőle. Ha nem akarja, akkor elutasít. Barátnő a megoldás.
2011. okt. 13. 10:52
8/14 anonim válasza:
Figyelj, ha valaki aneten keres "maszíroznivalót" akkor mindenki elgondolkodik azon,hogy miért kell azt az utat választani. Ha tényleg csak maszírozni akarnál,akkor a baráti körödből találnál rá 100 jelentkezőt. Ha ott nem találsz,akkor biztos valami gond van.Akkor jobb,ha ismeretlen nem is megy hozzád.
2011. okt. 13. 10:54
9/14 anonim válasza:
Én most ebben a pillanatban simán belemennék, mert megveszek, annyira fáj a hátam. De már nem vagyok pesti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!