Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez a reakció?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársammal/haverommal egymás mellett ülünk órán. Mivel beszélgetős óra, az egyszemélyes padok körbe vannak téve, így kevés hely van az emberek között. A jobb kezemet az ő asztalának a szélére támasztottam. Egy idő után nagyon kicsit hozzá ért a kezemhez. Alig lehetett érezni, és éppen csak addig, ameddig kiderült, hogy elhúzom-e. Ezt kétszer csinálta meg. A legfurcsább csak az volt, hogy néha a testével felém dőlt, és nagyokat lélegzett, legtöbbször szaggatottan,párszor nagyot nyelt. Utána pedig éreztem, hogy egy kicsit remeg is. Amikor elvette a kezem közeléből az övét, az ölébe tette kinyújtva. Mintha ott akarna támaszkodni. Közben néha-néha hozzám szólt, poénkodott. Mi volt ez? Szerintetek? (Mielőtt aggódnátok, köszönöm, jó tanuló vagyok.) 15/L2011. okt. 12. 18:46
11/12 kovpet válasza:
"Ameddig nem kapok teljesen egyértelmű jeleket nem bízok bennük."
Adott jelet, ha nem is egyértelműt. Adj neki te is valami bátorítást. Akkor ő is többet csinál, meg majd te is és így szépen összejöttök :)
12/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy tetszel neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!