Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl élénk a fantáziám, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl élénk a fantáziám, vagy jogosan félek (hosszú sztori)?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, szal lehet hogy csak bemesélem magamnak...

Szal kezdjük ott hogy szép, nagy ablakom van a szobám (galériám) előtt. A függönyöm meg eléggé átlátszó.

Egyik este levetkőztem, (mert ugye nem ruhára vesszük fel a pizsamát) és én, khmm... eléggé korán érő vagyok, magyarul elöl nem vagyok valami deszka :)

Még csak felül vetkőztem le, mikor valamiért kinéztem, és látom, hogy a házunk előtti buszmegállóban egy kéksapkás fickó BÁMUL! nem csak óh, pardon, hölgyem, véletlenül odanéztem! hanem szépen rákönyökölt az oszlopra, vagy mi a fene, és nézett egyfolytában. Gyorsan lekapcsoltam a villanyt, és nem tudott belátni, a vaksötétben kitapogattam a cuccokat (mert nincs olyan hely ahol el tudnék bújni az öltözködés erejéig), felvettem a pizsimet és irány le! Lent még megnéztem, még mindig bámul-e, és továbbra is ugyanabban a pozícióban figyelte az ablakomat rendületlenül. Szépen bemutattam neki, és szóltam anyukámnak, de egyenlőre csak azt mondta, hogy kapok egy sötétebb függönyt. Na, majd szólok neki megint...

Ma pedig apukám ment dolgozni (délutános) és amikor kimentem az ablakhoz, a fickó megint ott állt, és könyökölt az oszlopra. "Na mindegy, lessél csak, most úgyse látsz semmi különöst!" gondoltam, és integettem apukámnak, aki épp a buszt várta. Erre kéksapkájú barátunk visszaintegetett... Küldtem egy SMS-t apának, hogy az a kéksapis fickó bámulni szokott, utóirat: felrúghatom?

Na, és most pedig ezt a hossssszú sztorit írom...

2011. okt. 12. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Komolyan van olyan aki ezt elhiszi? Ha ilyet elmondasz a szüleidnek, vagy az apádnak aki a csávó mellett áll, nincs ember aki ne verné laposra.
2011. okt. 12. 18:49
 12/13 A kérdező kommentje:
uccsóelőtti: Csak az a probléma hogy nekem van egy galériám, szüleimnek is, de csak anya alszik ott, mert apukám a kanapén alszik, hasi műtétje volt, plusz nekem olyan szűk a hely a lépcsőnél, és olyan meredek, hogy inkább nem...
2011. okt. 12. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es: az apa jól elveri a fickót, aztá a buszról leszállva ő bámul meg egy félmeztelen más lányát egy ablakban... :(

Kérdező: ha még lesz pár év múlva Gyakori Kérdések, lehet hogy akkor meg arról írsz, vajon miért nem les meg senki fia, amikor épp átöltözöl...Evolúció... :)

2014. jún. 12. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!