Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy egy sikeres pasit nem becsültök meg, nem azon vagytok, hogy megtartsátok foggal körömmel? Miért cserélitek le egy egyszerű pasira aki kevésbé sikeres?

Figyelt kérdés

1.Tegyük fel van egy pasid aki izmos sportos,sikeres,van pénze,vállalkozása,céljai.

Egy dolgot kér tőled,hogy menjél edzeni,mert kövér vagy.Ti meg azt mondjátok,hogy ha szeretsz fogadj el így is.Vagy jösztök ilyenekkel hogy nem is szeretsz már.Meg akkor menj máshoz.

Nektek nem szólal meg a lelkiismeret,hogy a pasid izmos,és mindent megtesz nektek furikáz mindenhova,nyaralni visz,fizet sok mindent helyetted is?

Miér nem tesztek érte,hogy megtartsátok a pasit?Nem féltek,hogy a ,,cici kiesik a szátokból"?

Vagy nem is gondoltok rá,hogy ilyen lehet?Vagy nem érdekel titeket?

2.Van egy sikeres pasid,van pénze,jó vállalkozása,mellette jól néz ki és nagyon céltudatos.Ti mégis lecserélitek egy egyszerű kis pasira,aki nem is gazdag,keres vagy max 120-t,átlagos a teste,nem sok célja van maximum annyi,hogy veletek legyen csak.

Ez miért van?

Vagy kiakadtok,hogy a pasitok sokat dolgozik és nem veletek van a legtöbbet,hanem építi az üzletet mondjuk meg sokat edz.Miér akadtok ki?Miér nem tudtok ennek örülni,hogy egy céltudatos pasitok van?

Egyszerűen kíváncsi vagyok.Mert van egy haverom ő mindent megtett a csajnak kinyalta a p_csáját fényesre szó szerint is,de a csaj,hogy elmenjen mozogni áááá dehogyis lusta volt,nem érdekelte amit a haver kért tőle.Most dobta ki a csajt,de nem láttam a csajon,hogy ki lenne,pedig nagy pálya lehetett volna neki.

Mielőtt azt mondanátok,hogy kibabráltak nem,nem,én boldog kapcsolatban élek a bnőmmel,akivel egymás elvárásait maximálisan teljesítjük,csak nagyon kíváncsi vagyok,sok ilyet látok az ismerősi körömben,ezért kérdezem.

Köszi szépen lányok a választ

2011. okt. 12. 10:44
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
nem tudom.. nekem jöhetne akárki, akkor is a barátomat választanám.. egyszeruen nem a kulsoségek a fontosak.. az meg akarhogy vesszuk is taplóság ha azt mondod 1 lanynak, h kövér vagy..
2011. okt. 12. 11:47
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi a francnak legyek valakivel, akinek nem tetszek, aki nem tölt velem elég időt, ha van olyan is, akinek tetszek, aki velem tölti az idejét, akivel mi vagyunk egymásnak a legfontosabbak, nem a karrier, az edzés, meg miegymás.

Én nem bántam meg, hogy elhajtottam a nagyszájú gazdag izomagyú pasikat és egy szegényebbhez mentem feleségül, akivel imádjuk egymást és maradéktalanul boldoggá tesz.

32/N

2011. okt. 12. 12:18
 23/43 anonim ***** válasza:

A gazdag pasik akikről írsz kedves kérdező pont ezért maradnak egyedül a végén..

Mert mindíg egy plázacica kell nekik, akikkel később aztán befürdenek, mert mindíg van egy még gazdagabb hapsi..

Gratulálok a barátodnak, remek felfogása van játszani akarja a fejét h úú milyen jó nőm van..

De így mindíg egyedül fog maradni..

2011. okt. 12. 12:40
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem tudom hány éves vagy, de gondolom eléggé fiatal az írásod alapján. Lehet elég hosszan de leírnám a véleményem mint túlsúlyos leány.

Az alapján amit leírtál te egy sportos ember vagy ebből kifolyólag csak a ,,bomba" csajok jönnek be. Ennek semmi köze ahhoz h egy ember mit tesz meg a kapcsolatért. Én eléggé töltött galamb vagyok, a párom pedig kifejezetten sovány, bármilyen hihetetlen így is szeret, mert sokat teszek a kapcsolatunkért, és azt mondja h még sosem volt ilyen párja aki ennyire törődött volna vele. Ahhoz h a kapcsolat jól működjön nem elég h jól nézz ki, bizalom kell, odaadás, közös jövő építés. Az első pontban egy olyan nőt írtál le ,,akit furikáznak". Egy dolgos nő nem ilyen. A cicababák igen.

Az h valaki miért cseréli le a másikat sok oka lehet. Lehet h jól nézel ki meg céltudatos vagy, de lehet h annak a lánynak más elképzelései voltak a fontosságokról. Az h átlagos a teste semmit se számít ebbe. Kémia megvan, a többi csak ráadás. Lehet h kevesebbet keres de ettől még lehet jó ember, nem hiszem h ezért bántani kéne. Ha szerelmesek egymásba abban hiába keresel hibát, mert neked nem tetszik a srác akivel együtt van. Ő szereti, ennyi elég.

Annyit hozzá tennék, hogy ha valaki azt mondaná h márpedig fogyj le, különben nem kellesz, az ott elásta a kapcsolatot. 10-20 év múlva senki se lesz ugyanolyan. És akkor majd jön a kifogás h megcsaltalak egy fiatalabbal, mert nem tartottad a formádat. Márpedig ha mindkét fél dolgozik, és nem a gazdagabbak közé tartozik, hanem a megélhetésért, nem az lesz a legfontosabb h néz ki, hanem h eltartsa a családját.

Félreértés ne essék, nem amellett érvelek h a túlsúly normális, nem az. De ha a párodat szereted ne azért akard h lefogyjon h jól nézzen ki, hanem azért mert az egészsége mehet rá. Van persze betegség ami ezt okozza, de ha nem erről van szó, akkor igen is az érdekeljen h a párod egészséges legyen és ne az h hogy mutat az utcán. Én ezért kezdtem életmód váltásba, nem azért h ,,szexy legyek", mert teljesen vékonyra nem is tudnék lefogyni,ebben az évben már lement 10 kiló, aminek örülök. Szerencsére olyan párom van aki támogat és nem elvárja h hogy nézzek ki. Egy nőnek magáért kell úgy dönteni h változtatni akar.

22N

2011. okt. 12. 13:30
 25/43 A kérdező kommentje:

Nem bántok senkit,csak érdekelt,hogy miért van ez.

Pedig 10-20 év múlva is lehet bárki csinos,szép,fiatalos.Nézzétek a Titok című filmet.Pl:Én barátnőm aki már 38 éves,de max 22-nem néz ki.

Értem mit mondasz utolsó,ez is egy nézőpont,meg az enyém is.

A csajt akit furikázott,csak arra írtam,hogy a haver a gondolatát leste,ha kért valamit tőle általában megtette neki,de a csaj meg nem erre írtam.

2011. okt. 12. 13:42
 26/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,rendesek vagytok,hogy normálisan tudtok felelni a kérdésre.

Nyugodtan írhattok még senkit nem pontozok le a véleményéért.

2011. okt. 12. 13:53
 27/43 anonim ***** válasza:

Először is, ezen mit értesz?: ,,cici kiesik a szátokból"?

Másodszor.Nekem volt egy ilyen kigyúrt pasim még régen,igaz ő nem volt sikeres a munkában,de igen,k.rva idegesítő tud lenni,ha valaki túl sokat foglalkozik magával,és túl nagy jelentőséget tulajdonít a kinézetének.Számomra ez visszataszító volt.Amúgy neki is meg volt mindene,mert apuci,anyuci alárakta,de nem érdekelt.

2011. okt. 12. 14:06
 28/43 Cody78 ***** válasza:
100%

Pénzen nem veszel szeretetet tesó. Kevered a szezont a fazonnal. Az átlag/normálisabb Nők nagy ívben tesznek rá, mennyi zséd van, nekik más a fontosabb. Hogy legyen időd rájuk, törődj/foglalkozz velük. Ezt hogy adod meg, ha nálad elsődleges a pénz hajhászása, és az egód növelése? Mit érnek a sportos, izmos testeddel, a pénzeddel, ha otthon ülnek egymagukban magányosan, ha bánatuk van nincs aki mellettük legyen, stb? :) Én csóró, átlagos vagyok hozzád képest, de se veled, se Bruce Willissel (nagy kedvencem) nem cserélnék. Azt aláírom, hogy 3x felé illik valamit már felmutatni, de mindenáron?

"mindent megtesz nektek furikáz mindenhova,nyaralni visz,fizet sok mindent helyetted is?" Ez csúnya volt hogy "felszámoltad". Ebben aztán nem sok önzetlenség volt. Az én volt menyasszonyom igaz lecserélt az utolsó nyaralásunk után, de utólag is azt mondom hogy ha előre tudom ezt, akkor is elviszem és akkor is a kedvében járok, mert kitett magáért és megérdemli. Eszembe nem jutna utólag felróni hogy bezzeg elvittelek, cserébe lecseréltél. Megértem miért tette, egy tapasztalattal több.

Megnéznélek hogy ha a vállalkozásod kevésbé megy, vagy befuccsol, pénzed sem lesz, időd sem lesz minden nap formában lenni, hogy fogod viselni a "baszogatást". Csóró nincstelen puhány kotródj dolgozni/kondizni. :)

Nincs veled semmi baj, vannak ilyen nők akiknek ez számít, sok sikert.

2011. okt. 12. 14:07
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Az első barátom magas volt,jóképű,de elég vékony. A teste sohasem vonzott annyira,a szexet se nagyon kívántam vele.

Mostani párom hivatásos focista volt,a mindennapos edzés természetes neki. Imádom a testét,a gyönyörű izmos mellkasát,mindenét.

DE! nem CSAK ezért szeretem,a teste,az arca fogott meg az elején persze,hiszen azt látod először.

Ahogy megismered,és beleszeretsz az EMBERbe (és nem egy izmos testbe!!!),úgy egészen más dolgok az elsődlegesek: tudjunk együtt nevetni,beszélgetni,lazítani,táncolni, együtt létezni, élni.

Az a fickó pedig csöppet se szórakoztató aki azt várja,h mikor vihet el plázázni,meg rohan gyúrni,nincs humora,nem varázsol el a személyisége.

Ehhez pedig bármilyen fura nem kell tökéletes body,de még BMW se...

Kicsit sajnállak,amiért ilyen felszínesen élsz,és gondolkodsz,és tudom,h írhatok bármit,akkor se fog változni a véleményed.

De szerencsére ritkán találkozok magadfajta fiúkkal.

22/L

2011. okt. 12. 14:25
 30/43 Walk With Me ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy még a párkapcsolatot is versenyként fogod fel.

Ez két emberről szól, akik szeretik és elfogadják egymást. Nem pedig arról, hogy folyton azon görcsölnek, hogy megfeleljenek a másiknak. Ha valaki nem tetszik, vagy nem felel meg, azzal nem értem hogy/miért kell összejönni...

Eléggé stresszes életed lehet, ha vállalkozás, edzés stb mellett még a párkapcsolatot is egy versenyfutásként éled meg, és folyton azon vagy, hogy "megfelelj" meg elég "jó" maradj neki.

Az emberek nem külső alapján passzolnak egymáshoz. Ez nem valami kasztrendszer, hogy a bomba alakú pasi a bomba nővel, a kövér a kövérrel, a ronda a rondával, hiszen a szépség/csúnyaság viszonylagos (a kövérség nem) és emellett még a belső jobban számít (olyan k40% b60% arányban). Egy modell kinézetű lány is szerethet egy "átlagos", sz*r keresetű fiút, mert ez nem arról szól, hogy ki milyen "tökéletes". Nyilván számít, hogy a másikat vonzónak találja az ember, meg 25+ már valami egzisztenciával (kereset, lakás/albi) is kéne rendelkezni, de még utóbbiak is inkább az önálló élet követelményei, nem pedig a szerelemé.

Bár én férfi vagyok, és nincs barátnőm, de színjátéknak érezném ezt az egészet amit felvázoltál. Ha valaki szeret engem, akkor szeret akkor is, ha épp felszaladt pár kg, vagy épp rossz a kedvem, vagy annyi pénzem sincs, hogy meghívjam egy fagyira, mert a lényeg, hogy vagyunk egymásnak és bármi gond/csapás ér, segítünk, kiállunk a másik mellett. Erről szólna egy párkapcsolat (és valamikor régen erről is szólt).

2011. okt. 12. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!