Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok magamnak "zsiráfot"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok magamnak "zsiráfot"?

Figyelt kérdés

187cm magas fiú vagyok, de csak 75 kg, az ilyen magas csajoknak sokszor vastagabb a kezük mint az enyém :D

Lányok, titeket zavarna, ha a pasitoknak a tietekkel összemérhető keze lenne, és nem kétszer vastagabb?:)

2009. ápr. 30. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Zsiráf...ez azért elég izé megfogalmazás ...

Akkor miért nem keresel egy alacsonyabb lányt ha ennyire zavar??A magas lányokhoz általába más testalkat arányos nem az ,hogy tök vékonyak bár vannak olyanok.

Én pl 164 cm vagyok/44kg...és a barátom olyan magas ,mint Te,és kb annyi kiló is...állitólag tök jól nézünk ki együtt!SZóval akkor miért nem alacsonyabb lányoknál próbálkozol??

2009. ápr. 30. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
afene miért kellett idézőjelbe tenni :D
2009. ápr. 30. 16:40
 3/7 anonim válasza:

hihi...

ez vicces.. én lány vagyok és 175cm =)

engem bitti nem zavarna,hisz én is ahogy irtad "zsiráf" vagyok és nem találok magasabb pasit mint én...pedig yó lenne már,vagy 1-2 cm kisebbek..meg ilyenek,engem bitti nem zavarna a probléma (=

2009. ápr. 30. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt kicsit érdekesen fogalmaztad meg :D

zsíráf az állatkerten van és nemgondolom h neked arra van szükséged :D:D

de am sztem bemész egy szórakozóhelyreleülsz és nézed a csajokat és van köztük sok magas aki egyedül is megy és ... a többit tudod

kül meg attól h magas vagy nyugottan próbálkozz alacsonyabb nőkkel...

am meg a szórakozóhelyeken sok mags lány van (tapasztalat) próbáld meg

2009. ápr. 30. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
ennyire azért nem jó a mélytorok.
2009. máj. 1. 02:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Puff neki, én 180 cm vagyok vékony alkat, kötve hinném, hogy vastagabb lenne a kezem mint a tiéd! buta általánosítás, hogy az összes magas csajnak trampli kezük van.

amúgy járj kosaras egyletekbe, hemzsegnek a magas csajok. lehetőleg ott ne azzal indíts, hogy ide nekem hé zsiráfcsajt...

2009. máj. 1. 14:57
 7/7 anonim válasza:

kicsit bunkó megfogalmazás vt már bocsi:)

én is eléggé magas vok és azért nem ,,szeretem magam" mert vannak ilyen pasik mint te akik zsiráfoznak...

am meg sztem nem magasság szerint kell párt választani, de ha te ,,zsiráfot"keresel, akkor előtte nézz magadba hogy a ha összeáll veled egy csaj akkor te meg megemlíted h zsiráf, erre mit fog mondani:)

2010. ápr. 11. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!